Aktiesport winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Aktiesport, inclusief de locaties van Aktiesport en de normale openingstijden van Aktiesport. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Aktiesport.


Aktiesport folders
Aktiesport folders
Aktiesport folders

OVER AKTIESPORT

Aktiesport is onderdeel van de Perry Sport groep, dat opgericht is in 1866. Het is een winkelketen dat volledig gericht is op sportartikelen. Aktiesport verkoopt onder meer producten voor voetbal, hardlopen, fitness, wintersport, maar bijvoorbeeld ook merchandise voor Red Bull Racing, het team met Nederlandse invloed in de Formule 1. Het aanbod voor schoenen is enorm bij Aktiesport. Je kunt er terecht voor kinderschoenen, hardloopschoenen, indoorschoenen en voetbalschoenen van merken zoals Nike, Adidas, Puma, New Balance, etc.

Omdat Aktiesport meer dan 60 winkels heeft in Nederland, is er altijd wel een in de buurt. Met vestigingen in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Almere, zijn ze goed voorzien in de randstad. De outlet in Hulst ligt wat afgelegen maar ook deze is zeker een bezoek waard.

Aktiesport biedt voornamelijk de topmerken van de sportwereld aan. Dit doen ze tegen schappelijke prijzen. Ook zijn er constant verschillende acties gaande in de voordeel sectie van de https://www.aktiesport.nl. Hier zijn oude en nieuwe producten tegen een aantrekkelijke prijs te vinden. Hier bespaar je soms wel tot 80% op de beste merken.

De online folder geeft je een goed overzicht van de actie aanbiedingen. De folder voor deze week is te vinden onderaan de website https://www.aktiesport.nl. In sommige gevallen is er een kortingscode of promotiecode te vinden in deze folders. Ook de verschillende winkels in Nederland kun je overzichtelijk bekijken op de website.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ AKTIESPORT

  • Topmerken voor een betaalbare prijs: Aktiesport heeft een enorme collectie aan topmerken die topkwaliteit zullen leveren tijdens de workouts.
  • Overzichtelijke website: Op de website kun je gemakkelijk zoeken op de merken die je het liefst wilt zien en dragen. Daarnaast is het filtersysteem goed opgezet om gemakkelijk het juiste product te vinden.
  • Voordeel: Door de komst van een nieuwe collectie, kan de oude collectie goedkoper verkocht worden. Daar kan de klant profijt bij hebben met topmerken die in sommige gevallen voor 80% goedkoper verkocht worden.
  • Online winkelen: Bestellen van producten op de onlinewebsite is snel gedaan. Daarnaast kun je betalen met iDEAL, creditcard, afterpay of bij het ophalen van het product in de winkel.
  • Gratis verzending en kortingen: Aanmelden voor de nieuwsbrief levert meteen 10% korting op, iets wat bij de bestelling meteen een verschil maakt. Als het bedrag boven de € 60 uitkomt, zal het gratis thuisbezorgd worden en als het niet past, kan het ook gratis geretourneerd worden.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Er zijn meer dan 60 winkels door heel Nederland te vinden, waaronder in Rotterdam, Amsterdam en Almere. Bezoek de website https://www.aktiesport.nl om te kijken of er een Aktiesport in de buurt zit. De openingstijden liggen in de meeste gevallen tussen de 09:30 of 10:00 tot 17:00 of 18:00. Voor informatie over koopavonden of afwijkende tijden, kan de website geraadpleegd worden.