Albert Heijn folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 53 *

thumbnail - Albert Heijn-aanbieding -  producten in de aanbieding - cherrytomaten, tomaten, winterpeen, selderij, groene olijven, kaas, mayonaise, augurken, olijven, groene pesto, penne, mosterd, BBQ. Pagina 53.
53 / 85

* Geldig in alle winkels Albert Heijn

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
061 500 g PENNE Penne is ideaal voor pastasalade. AH Penne CHERRY TOMATEN Voor een fris en sappig accent. AH Cherrytomaten 250 g* RUCOLA funt € Geeft een kruidige en licht pittige touch. AH Rucola, 85 g* PESTO 0.⁹2 92 190 g CTER Met basilicum en kaas. AH Groene pesto 0.90 Oven ELKE DAG-BBQ BIJGERECHT) (4 PERS.) 15 MIN. (ZONDER VLEES/VIS P.P. Schil 600 g vastkokende aardappelen (zak 1 kilo) en 200 g winterpeen (zak 1 kilo) en snijd in blokjes van ca. een 1/2 cm (brunoise). Kook met een mespunt zout in 7 min. beetgaar. Doe 225 g fijne tuinerwten (zak 450 g, diepvries) in een vergiet. Giet de aardappel en peen erboven af. Laat eerst goed uitlekken en daarna alles een platte schaal afkoelen tot PASTASALADE MET TOMAAT EN PESTO kamertemperatuur. Dit duurt ca. 20 min. Schep regelmatig om. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt 3 witte scharreleieren (doosje 6 stuks) toe en kook in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en prak ze fijn. Snijd 6 zoetzure augurken (pot 670 g) in blokjes van ca. een 1/2 cm. Meng 3 el witte natuurazijn (fles 1 liter) met (pot 650 ml), (potje 250 g), 4 el zonnebloemolie (fles 1 liter) en peper en eventueel zout tot een dressing. Snijd een zakje selderij (à 40 g) fijn. Meng het ei, de augurk, dressing en selderij door de aardappel en groente en breng op smaak met peper en eventueel zout. 2 el mayonaise 2 tl milde mosterd Kook 250 g penne (zak 500 g) volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen 250 g cherry- tomaten en snijd 45 g rucola (zak 85 g) fijn. Laat 1 potje groene olijven zonder pit (240 g) en 125 g mozzarellabolletjes (bakje, Goldsteig) uitlekken. Halveer de mozzarellabolletjes. Giet de pasta af en spoel onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Meng de rucola en een ½ potje groene pesto (à 190 g) erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor en verdeel de mozzarella erover. BEVAT p.p. 365 kcal 13 g eiwit 17 g vet, waarvan 5 g verz.. 39 g koolhydraten, waarvan 4 g suikers 1.2 g zout 3 g vezels - Prijs p.p. € 0.90 0.70 P.P. VEGETARISCHE HUZARENSALADE BIJGERECHT (4 PERS. 35 MIN. INCL. 20 MIN. WACHTTIJD) (VEGETARISCH GLUTENVRIJ LACTOSEVRIJ BEVAT p.p. 427 kcal 12 g eiwit 25 g vet, waarvan 3 g verz. 35 g koolhydraten, waarvan 8 g suikers 0.9 g zout 8 g vezels Prijs p.p. € 0.70 *Kijk voor de actuele prijs in de winkel. ch KILDTJE VAST KOKEND Stevig en dus ideaal voor een salade. AH Kilo'tje vastkokend, 1 kilo* AUGURKEN 0.85 670 g Met knapperige bite. AH Zoetzure augurken 079 450 g Lekker zachtzoet van smaak. AH Tuinerwten fijn & 169 1 kilo HUZAREN SALADE Lekker makkelijk. AH Huzarensalade 53,

Andere folders Albert Heijn

Net binnengekomen folders