Albert Heijn folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 7 *

thumbnail - Albert Heijn-aanbieding -  producten in de aanbieding - pistolet, citroen, roomboter, Spelt, BBQ, arachideolie, citroensap. Pagina 7.
7 / 85

* Geldig in alle winkels Albert Heijn

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
MAY MEER WETEN OVER DEZE GIETIJZEREN PAN? KIJK OP PAGINA 49. BBQ-HITS on SPICY KNOFLOOK GARNALEN BIJGERECHT (4 PERS.) (20 MIN.) (GLUTENVRIJ 450 g rauwe ongepelde reuzengarnalen (zak, diepvries, ontdooid) 2 tenen knoflook (netje 250 g) • 1 citroen 80 g roomboter (pakje 250 g, De Zaanse Hoeve) 1 el arachideolie ½ bakje platte barbecue gietijzeren ½ tl chilivlokken peterselie (à 15 g) cast iron fry pan (20 cm, Grill Guru) 1 Steek de barbecue aan. Maak de gar- nalen schoon, maar laat de staartjes zitten. Snijd de knoflook fijn en halveer de citroen. 2 Zet de gietijzeren pan op het rooster van de barbecue en verhit hierin de boter met de olie. Voeg de garnalen, knoflook, chilivlokken en wat zout toe en bak in 3-5 min. gaar. Gril ondertussen de citroen- helften op de snijkanten op het rooster van de barbecue. Snijd de peterselie fijn. 3 Pers 1 citroenhelft uit. Breng de garnalen op smaak met het citroensap, bestrooi met de peterselie en serveer met de andere citroenhelft. Lekker met desem spelt pistolet (dan is het gerecht niet meer glutenvrij). TIP In plaats van in de gietijzeren pan kun je de garnalen ook in een aluminium grillschaal bakken. BEVAT p.p. 260 kcal 16 g eiwit 21 g vet, waarvan 12 g verz. 1 g koolhydraten, waarvan 0.4 g suikers. 0.3 g zout .0 g vezels · Prijs p.p. € 2.15 REUZEN GARNALEN Rauw en ongepeld. AH Reuzengarnalen 450 g 7.1⁹

Andere folders Albert Heijn

Net binnengekomen folders