Albert Heijn folder - NIET LANGER GELDIG - pagina 9 *

thumbnail - Albert Heijn-aanbieding -  producten in de aanbieding - BBQ. Pagina 9.
9 / 34

* Geldig in alle winkels Albert Heijn

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
Meer info over deze prikvork? Kijk op pagina 2. 5 UPPOPETER 6 LANGZAAM GAREN Voordelig en lekker mals. Wel wat langer laten garen op de barbecue. AH Kippenpoten, 630 g 60 2,6⁰ BORETT Gesponsord Vlees De grootste keuze in barbecue- vlees on 6 Wijntip ROOD & SOEPEL Evenwichtig en sappig, met tonen van rood fruit. Exclusief bij Albert Heijn. Stormhoek Vegan. Stormhoek Pinotage Malbec, 75 cl 5.29* *Dit product is niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl. on TIPS & TRICKS Direct & indirect Vlees dat snel gaar is, bijvoorbeeld hamburgers, kun je het beste direct boven de hete kolen of briketten barbecueën. Grotere stukken vlees moeten vaak op een lagere temperatuur worden gegaard. Schuif de kolen of briketten dan naar 1 kant en leg het vlees niet boven het vuur, maar ernaast (indirect grillen). Hou de deksel dan ook gesloten. Slim, zo'n deksel Barbecues zijn er in alle soorten en maten. Gebruik je er een met een deksel en luchtschuif, dan kun je de temperatuur beter regelen. Marinade of rub Vlees kun je eerst marineren. Maar je kunt het ook inwrijven met een rub: een (zelfgemaakte) mix van gedroogde kruiden en specerijen. Gebruik wat olijfolie om de rub beter aan het vlees te laten plakken. Lekker smaakje Wil je een rooksmaakje aan je BBQ-gerechten toevoegen? Dat kan met rookhoutsnippers, bijvoorbeeld van beuken- of eikenhout. Leg de snippers gewoon tússen de gloeiende kolen of briketten. Op temperatuur Ook handig: een vleesthermometer. Steek die in het midden van het vlees (zorg ervoor dat je het bot niet raakt) en stel de gewenste kern- temperatuur in. Dan weet je vrijwel precies wanneer het vlees gaar is. WINACTIE! EEN COMPLEET VERZORGDE BARBECUE WINNEN? KIJK OP PAGINA 3.

Andere folders Albert Heijn

Net binnengekomen folders