Baby-Dump winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Baby-Dump, inclusief de locaties van Baby-Dump en de normale openingstijden van Baby-Dump. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Baby-Dump.


Baby-Dump folders
Baby-Dump folders
Baby-Dump folders

OVER BABY-DUMP

In de jaren 70 begonnen als dumpzaak in tweedehands babyspullen. Vandaar ook de naam Baby-Dump. Toch is alles bij de Baby-Dump tegenwoordig gloednieuw. Baby-Dump heeft niet zoveel winkels, 14 namelijk. De winkels zijn daardoor dus niet altijd heel dicht in de buurt. Maar wanneer men in verwachting is van een kleine, kan men wel voor letterlijk alles terecht bij de Baby-Dump. De hoeveelheid producten en benodigdheden voor tijdens en na de zwangerschap zijn hier allemaal te vinden.

De plekken waar je naartoe moet om een Baby-Dump te vinden zijn onder andere Bergen op Zoom, Eindhoven, Heerlen, Wormerveer, Nieuwegein, Utrecht, Spijkenisse, Roosendaal, Almere, Leeuwarden, Veenendaal, etc.    

De producten die ze aanbieden met betrekking tot baby’s zijn van hoogstaande kwaliteit. Merken zoals Stokke Tripp Trapp, Maxi-Cosi en Chicco worden aangeboden. Ze hebben een wekelijkse actiefolder waar fantastische aanbiedingen gevonden kunnen worden. Daarnaast kun je de actiefolder op de website vinden als online folder. Zo kan het reisje naar de Baby-Dump goed voorbereid worden.

Als er om een bepaalde reden niet in de winkel geshopt kan worden of het is fijner om in rust thuis te shoppen. Dan kan men terecht op de webshop. Alles is erg overzichtelijk te vinden op de website en er kan gemakkelijk besteld worden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ BABY-DUMP

  • Kwaliteit: De beste kwaliteit qua artikelen voor de kinderen zijn te vinden bij Baby-Dump.
  • Alle benodigdheden: Benodigdheden zoals kleren, flessen, luieremmers, traphekken, videofoons, kinderwagens en zelfs speelgoed.
  • Type winkels: Baby-Dump winkels zijn groot in oppervlak en er is daadwerkelijk alles te vinden wat betreft babyspullen. Het is mogelijk om er de hele middag te besteden om goed voorbereid te zijn.
  • Online winkelen: Wanneer een reisje naar de winkel niet tot de mogelijkheden behoord, dan kunnen de spullen ook gemakkelijk op de website besteld worden. Bij een bestelling van €20 of meer wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Altijd lage prijzen: Producten die het hele jaar lang een vaste, zo laag mogelijk prijs hebben. De kwaliteit is goed en de keuze is enorm.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Een goed overzicht van de locaties en de openingstijden is zichtbaar onderaan de website. Op deze kleine kaart van Nederland zijn de locaties goed zichtbaar. Klik vervolgens op de rode knop van de winkel die het meest in de buurt ligt. Per winkel is te zien wat de openingstijden zijn. Deze tijden verschillen behoorlijk per filiaal en daarom is het goed om dit eerst te bekijken. Normaal gesproken zijn ze geopend van 10:00 tot 17:00 of 18:00, met uitzondering van zondagen, koopavonden en feestdagen.