BCC - folders, winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over BCC, inclusief de locaties van BCC en de normale openingstijden van BCC. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief BCC.


BCC folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER BCC

BCC, oorspronkelijk Bakker Cash & Carry, is een aanbieder van consumentenelektronica. Een groot deel van de omzet van BCC wordt online gerealiseerd. In 2015 namen ze achttien winkels over van HiM Retail, de eigenaar van de winkelformules De Harendse Smit, Mikro-Electro en It’s. Na deze deal had BCC 69 winkels in bezit.

Verschillende plekken waar winkels van de BCC zitten zijn onder andere Amsterdam, Lelystad, Nijmegen en Helmond. Met op dit moment ongeveer 65 winkels door heel Nederland is de BCC goed vertegenwoordigd in het Nederlandse straatbeeld. Toch ligt er dus een grote nadruk op de online webshop. Daarnaast is er ook de online outlet waar grote en kleine elektrische aanschaffingen kunnen worden gedaan voor lagere prijzen.

De folders met de aanbiedingen die om de twee weken uitgebracht worden zijn zowel in de brievenbus, in de winkel of hier online te vinden. Ieder jaar komt BCC met fantastische aanbiedingen op Black Friday, het is soms dus zeker de moeite om iets langer te wachten voor een nieuwe aanschaf. De wekelijkse acties verschillen enorm en ze kunnen online besteld worden of je kunt naar een van de winkels. Daarnaast zijn er ook tv-aanbiedingen die absoluut de moeite waard zijn.

De beste merken en een enorme variatie aan producten zijn te vinden bij BCC. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor een gloednieuwe spelcomputer zoals de Nintendo Switch, een smart tv, Nespresso koffiezetapparaat voor een heerlijke koffie in de ochtend, een iPad of een Dyson om het huis schoon te houden.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ BCC

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Een duidelijk overzicht van alle plaatsen waar een BCC-winkel zit is op deze website te bekijken. Ook kan er gezocht worden op postcode of plaats om te zien of er een bij jou in de buurt zit. Er kan vervolgens doorgeklikt worden op de specifieke BCC-winkel en dan staat er duidelijk aangegeven wat de openingstijden zijn. De openingstijden zijn in de meeste gevallen van 09:30 tot 18:00, op het weekend en op koopavonden na. Bekijk daarom de website voor meer informatie.

Net binnengekomen folders

Winkels - elektronica en witgoed