Upload de ontbrekende folder

Blokker winkels en openingstijden

Blokker winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Blokker, inclusief de locaties van Blokker en de normale openingstijden van Blokker. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Blokker.


Letáky Blokker
Letáky Blokker
Letáky Blokker

OVER BLOKKER

De blokker, opgericht door de grootvader van Jaap Blokker in 1896 in Hoorn, staat bekend om de verkoop van huishoudmiddelen. De Blokker had over heel Europa meer dan 800 winkels, dat is nuteruggebracht naar ongeveer 550 winkels. De winkels zijn te vinden in Nederland, België, Luxemburg en Suriname. Blokker valt onder de Blokker Holding waar ook de Intertoys, Big Bazar, Marskramer en Xenos deel van zijn.

Met winkels in dorpen, kleine en grote steden is er in de meeste gevallen een Blokker te vinden in de nabije omgeving. Ze zijn bijvoorbeeld te vinden in Lelystad, Meppel, Emmen, Geldrop en natuurlijk vele andere plaatsen.

De aanbiedingen van deze week zijn elke week weer in een nieuwe folder te vinden. Deze zijn hier te vinden. Deze reclamefolder is overzichtelijk en hierin zijn vele fantastische aanbiedingen te vinden die soms korting tot wel 70% bieden. Daarnaast heeft de Blokker door het jaar heen ook speciale acties zoals de treinkaartjes actie, de Blokker europakkers, de gourmetactie, stapelkortingen en zijn er kortingscodes beschikbaar voor online bestellen. Met het online bestellen kunnen de producten bij je thuisbezorgd worden en ze kunnen ook in de winkel opgehaald worden.

Met een grote variatie aan producten is een bezoek aan de Blokker altijd nuttig. Van Karvan Cevitan om de dorst te lessen tot aan een Karcher raamwisser of Dolce Gusto, de Blokker heeft het. Dit valt dan natuurlijk allemaal te zien in het wekelijkse reclamekrantje of bij een bezoek aan de winkel zelf.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ BLOKKER

  • Bezorging: Een bestelling via de Blokker-website is binnen 1-2 dagen in huis te vinden. Daarnaast zal het gratis bezorgd worden vanaf €30. Ook kan het gratis geretourneerd worden.
  • Kortingsaanbod: Wekelijks zijn er honderden artikelen te vinden die aangeboden worden met flinke kortingen.
  • Aantal winkels: De Blokker heeft 430 filialen in Nederland en meer dan 100 winkels in België.
  • Productaanbod: Er zijn heel veel populaire merken te vinden bij de Blokker. Daarnaast kun je er ook terecht voor nieuwe, onbekendere en opkomende merken.
  • Webshop: De webshop is overzichtelijk en er kan op veel verschillende manieren betaald worden. Onder andere met iDEAL, creditcard en AfterPay.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Op de website hier zijn de winkels overzichtelijk te bekijken. Op een kaart van Nederland kun je het aanbod bekijken per provincie om vervolgens door te klikken tot het duidelijker in een specifieke regio te zien is. Daarnaast kan er gezocht worden op postcode, stad of adres. Voor openingstijden per winkel, kan de specifieke winkel geselecteerd worden en dan worden deze gegevens zichtbaar. Bekijk per winkel wat de openingstijden zijn, omdat dit in veel gevallen erg verschillend is.