bol.com informatie

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over bol.com.


bol.com folders

Lees meer

Over bol.com
Van boekenwinkel tot meest gewaardeerd online warenhuis.

In 1999 ging bol.com van start als online winkel voor boeken, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een van de bekendste online warenhuizen in Nederland. Hier vind je heel veel producten teug, zowel nieuw als tweedehands, van glazen tot telefoonhoesjes en van kleding tot games voor bijvoorbeeld een PS4 (Playstation). Intussen biedt de webgigant meer dan twee miljoen artikelen aan en werken er in het hoofdkantoor in Utrecht al meer dan 1.800 medewerkers. Bol.com heeft geen fysieke winkels.


Het assortiment van bol.com
Bol.com is met name populair om het ruime assortiment: op een gemiddelde dag worden hier honderdduizenden(!) pakketjes verzonden. Er zijn naast de categorie met boeken meer dan twintig productcategorieën waarin niet alleen bol.com zelf, maar ook duizenden andere ondernemers hun producten aanbieden. Een overdaad aan keus? Dan kun je iemand blij maken met een cadeaukaart. Wat je ook nodig hebt: je vindt het zeker wel in het ruime assortiment van bol.com.

Klantenservice en kortingen
Reken op gratis verzending vanaf € 20. Bovendien heb je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis. Duurt het langer? Dan staat dit aangegeven bij de producten en in je winkelmandje. Heb je vandaag nog een nieuwe stofzuiger nodig of zijn de luiers op? Dankzij Select heb je bestellingen die je vóór 14.00 uur plaatst, dezelfde dag nog in huis. Ook kies je met deze service voor avondbezorging, zondagbezorging of laat je jouw retour ophalen. Select-lid worden kost nog geen tientje per jaar.

Ben je geen Select-lid? Dan is terugsturen evengoed gratis, maar moet je jouw pakje zelf even naar een PostNL-punt brengen. Gewoon inloggen in je bol.com-account en je regelt alles met slechts een paar klikken. Vragen worden afgehandeld door assistent Billie, een herkenbaar blauw figuurtje met een bolle buik. Kom je er alsnog niet uit, dan kan je de klantenservice op hun telefoonnummer bereiken, maar ook per e-mail of via de chat.

Bij bol.com vind je dagelijks een verrassende dagdeal. Daarnaast zijn er speciale deals voor Select-leden en regelmatig zijn er koopjes te doen. Zo kun je voor leuke acties terecht op Black Friday of kijk je even naar de koopjes aan het einde van het seizoen. Kijk direct op de website van Bol om te zien of er vandaag een aantrekkelijke deal op jou ligt te wachten.

Net binnengekomen folders

Winkels - online warenhuizen