Bristol winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Bristol, inclusief de locaties van Bristol en de normale openingstijden van Bristol. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Bristol.


Bristol folders
Bristol folders
Bristol folders

OVER BRISTOL

Alles begon voor de broeders Albert & Omer Vanaudenhove in de schoenenwinkel van hun grootouders in Diest in 1925. In 1947 plaatsen zij fabrieksgebouwen en in 1950 ontstaat de winkel Shoe-Post. Uiteindelijk nemen ze in 1991 de winkel Bristol over. Met een behoorlijk aantal winkels in België en Nederland is het een bekend merk onder de mensen. Zo telt de Bristol in Nederland ongeveer 116 winkels.

De Bristol winkels zijn erg verspreid over het land te vinden. En vooral in de randstad zijn ze goed vertegenwoordigd, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam waar er 3 Bristols te vinden zijn. Daarnaast zijn ze bijvoorbeeld ook in Heerlen, Zwolle, Tilburg en Maastricht te vinden.

De folder van deze week is beide online, in de winkel of in de brievenbus te vinden. De online reclamefolder is te vinden op de website. Het is iedere week sale met fantastische aanbiedingen. Korting valt op verschillende manieren te verdienen, bijvoorbeeld door jezelf aan te melden voor de nieuwsbrief, waarbij er direct 5 korting beschikbaar is. Black Friday is ook bij Bristol een terugkerend fenomeen en tijdens Black Friday worden er enorme kortingen aangeboden.

Waar er vroeger alleen een schoenenfolder binnenkwam van de Bristol, is dat tegenwoordig wel anders. Er kan namelijk ook kleding gekocht worden bij de Bristol. Een volledige zomer outfit kan aangeschaft worden bij de Bristol omdat schoenen, kleren en accessoires te verkrijgen zijn in de winkels en online. Er worden topmerken qua schoenen en sandalen aangeboden voor zachte prijzen, merken zoals Nike, Converse, Birkenstock maar ook goedkopere, onbekendere merken. Ook kinderen kunnen er terecht voor hun volledige outfit en bijvoorbeeld om nieuwe gymschoenen voor volgend schooljaar te kopen.

WAAROM MENSEN GRAAG WINKELEN BIJ BRISTOL

  • Online bestellen: Gratis bezorging vanaf €24,99 en er is ook de optie om het gratis af te halen en indien nodig, gratis terug te brengen. Daarnaast kan men veilig betalen op de Bristol website.
  • Productaanbod: Bristol heeft een groot aanbod van topmerken tot aan B of C-merken. Hierdoor kan er erg goedkoop gewinkeld worden bij de Bristol.
  • Aantal winkels: Met ongeveer 116 winkels in Nederland is een Bristol winkel gemakkelijk gevonden.
  • Verantwoordelijk ondernemen: De Euro Shoe Group is constant bezig om hun impact op het milieu te verkleinen. Ook kopen zij verantwoord in zodat ze wereldwijde kinderarbeid niet financieren.
  • Sociale media: Bristol is te volgen op sociale media en hier zijn leuke voorbeelden te vinden van outfits die aangeschaft zijn bij de Bristol.

LOCATIES EN OPENINGSTIJDEN

Voor een overzicht van alle winkels in Nederland kun je hier terecht. Daar kun je vervolgens op plaatsnaam of postcode zoeken om te zien of er een winkel bij jou in de buurt is. De openingstijden verschillen landelijk gezien soms een klein beetje. In de meeste gevallen zijn de winkels open van 09:30 tot 18:00. Dit is vaak anders op maandagen, zaterdagen, zondagen en koopavonden. Voor informatie per winkel kan de website geraadpleegd worden.