Cyber Monday - aanbiedingen en acties

Bekijk hier de nieuwste acties voor Cyber Monday. In Uw Folder hebben we de beste aanbiedingen en acties voor producten die u voor Cyber Monday wilt kopen. We hebben de beste acties van uw favoriete merken en we kunnen u helpen om geld te besparen tijdens Cyber Monday. Geniet optimaal van Cyber Monday met Uw Folder.

Momenteel zijn er geen geldige leaflets

Opgeslagen folders

Cyber Monday - Winkels

Cyber Monday (Cyber Maandag) is net als Black Friday een dag met hoge kortingen. Deze kortingsdag vindt plaats op de maandag na Black Friday. Het is een Amerikaans begrip dat verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving. De Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt ieder jaar gevierd op de vierde donderdag van november. De maandag daarop is het vervolgens Cyber Monday.

Cyber Monday 2022 valt dit jaar op maandag 28 november.

Cyber Monday staat bekend om de hoge kortingen die consumenten kunnen krijgen bij hun aankopen. In tegenstelling tot Black Friday zijn de aanbiedingen alleen online verkrijgbaar. Struinend op het web kom je de beste aanbiedingen en hoogste kortingen tegen (voornamelijk modegerelateerde). Cyber Monday aanbiedingen worden uitsluitend online aangeboden en zijn in de meeste gevallen slechts 24 uur geldig.

Het grote voordeel van Cyber Monday is dat het aanbod vaak vergelijkbaar is met dat van Black Friday en sommige retailers er voor kiezen om op deze maandag nog hogere kortingen weg te geven. Winkels als Xenos, MediaMarkt, Expert mee doen met Cyber Monday.

Profiteer van Cyber Monday 2021 korting!

Net binnengekomen folders