Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.9.2018 - 30.9.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

Deen folder - 1.9.2018 - 30.9.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 8 ... 17
Deen-aanbieding - 1.9.2018 - 30.9.2018. Pagina 8.
1 ... 8 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.9.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
IMA FOODIE I'm a Foodie is een online platform dat bestaat uit een team van diëtisten en voedingswetenschappers. Zij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. Dit resulteert in heerlijke, makkelijk te bereiden recepten, die passen bij een gezonde leefstijl. www.iamafoodie.nl VOEDINGSWAARDEN P.P 504 kcal 63,4 g koolhydraten 14 g eiwit 19,8 g vet (waarvan 3,9 g verzadigd) 8,6 g vezels 0,6 g zout TIP 2 Gebnaik in plaats van doperwten ook eens tuinbonen, kidneybonen of kikkererwten ALLERGENEN melk, lactose, noten TIP 1 Geen liefnebber van koriander? Gebruik dan peterselie of biesLook. koriander? Gebrie ca 4 personern 20 min. INGREDIENTEN 200 g zilvervliesrijst 250 g diepvries doperwten l rode ui ZOMERSE RIJSTSALADE MET MANGO mango 2 rode paprika's 2 el Griekse yoghurt 2 el olijfolie l el limoensap 15 g verse koriander 100 g cashewnoten, ongezouten 1. Breng een pan water aan de kook en kook de zilvervliesrijst gaar in ca.15 minuten. Voeg halverwege de doperwten toe en kook de resterende tijd mee. Giet af en spoel af met koud water 2. Pel en snipper de ui 3, Schil de mango en verwijder de pit. Snijd in blokjes van 1-2 cm. 4. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika's en snijd in blokjes van 1-2 cm. 5. Meng de rijst, doperwten, ui, mango en paprika in een grote schaal : 6. Meng de Griekse yoghurt, olijfolie en het limoensap tot een dressing. Breng op smaak met peper 7. Hak de koriander fijn en meng samen met de dressing door de salade. 8. Breng de salade verder op smaak met peper en eventueel wat zout 9. Garneer met de cashewnoten DE DEEN - Een heerlijk magazine

Deen folders

Meest bekeken advertenties