Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.9.2018 - 30.9.2018 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG

Deen folder - 1.9.2018 - 30.9.2018 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 9 ... 17
Deen-aanbieding - 1.9.2018 - 30.9.2018. Pagina 9.
1 ... 9 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.9.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
CRACKERS MET KOMKOMMER-EISALADE TIP 2 voeg ook eens wat fruit toe aan de salade, zoals olokjes appel, avocado VOEDINGSWAARDEN P.P. 409 kcal 30,6 g koolhydraten 17,9 getwit 33 g vet (waarvan 4,9 gverzadigd) 6,5 g vezels 1,0 g zout TIP 1 Beleg de crackers met komkonmmer-eisalade ook met wat bladgroente zoals spúnazie ALLERGENEN tarwe, gluten, ei, mosterd, selderij ca. persoon 1. Breng een pan water aan de kook en kook de eieren in 7 minuten hard. Laat afkoelen. NGREDIENTEN 2 eieren 100 g komkommer 5 g verse bieslook, fijngesneden 1 tl mayonaise 1 tl olijfolie 1 tl limoensap 4 volkoren crackers 2. Snijd de komkommer in blokjes van 1 cm. Hak de bieslook fijn. 3. Pel de eieren en snijd in blokjes van 0,5-1 cm. Meng het ei, de komkommer en de bieslook in een schaaltje samen met de mayonaise, de olifolie en het limoensap 3. Roer het geheel goed door en breng op smaak met peper. 4. Beleg de crackers met de komkommer-eiersalade N SANDWICH MET GEGRILDE KIPFILET EN MELOEN VOEDINGSWAARDEN P.P 417 kcal 36,4 g koolhydraten 37,2 g eiwit 16,8 g vet (waarvan 2,4g verzadigi) 7,4 g vezels 0,9 g zout TIP Gebruik gerookte zalm in plaats van kipfilet. ALLERGENEN gluten, tarwe, sulflet 110 persoon min. INGREDIENTEN Va kipfilet 2 sneetjes volkorenbrood 1 schijf Cantaloupe meloen (120 g) 1. Rooster het brood in de broodrooster goudbruin 2. Leg de kipfilet op een harde ondergrond, zoals een plastic snijplank en bedek met een stukje ¼ avocado (45 g) l tl balsamico azijn 16 g rucola plasticfolie. Sla de kipfilet met een deegroller plat, ca. 1 cm dik. 3. Verhit olifolie in een grillpan, verwijder het plastic van de kipfilet en grill de kipfilet in ca. 6-8 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege om en breng op smaak met peper en eventueel wat zout : 4. Verwijder de schil van de meloen en avocado en snijd in plakjes. BENODIGDHEDEN 5. Beleg beide sneetjes brood met een pluk rucola en de plakjes avocado en meloen 6. Snijd de gegrilde kip in reepjes van ca. 1-2 cm en beleg beide sneetjes brood met de kip. broodrooster, plastic folie Besprenkel met de balsamico azijn en breng verder op smaak met peper grillpan Een heerlijk magazine DE DEEN

Deen folders

Meest bekeken advertenties