Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.10.2018 - 31.10.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

Deen folder - 1.10.2018 - 31.10.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 8 ... 17
Deen-aanbieding - 1.10.2018 - 31.10.2018. Pagina 8.
1 ... 8 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.10.2018 tot en met 31.10.2018. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
I'M A FOODIE I'm a Foodie is een online platform dat bestaat uit een team van diëtisten en voedingswetenschappers. Zij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. Dit resulteert in heerlijke, makkelijk te bereiden recepten, die passen bij een gezonde leefstijl. www.iamafoodie.nl VOEDINGSWAARDE PER BRUSCHETTA: 75 kcal 8 g koolhydraten 2 g eiwit 4,5 g vet (waarvan 1 g verzadigd) 1,5 g vezels 0,1 g zout ALLERGENEN tarwe (gluten) BRUSCHETTA MET PADDENSTOELENTAPENADE 12 20 bruschetta's min. 15 min oventijd INGREDIENTEN 4 teentjes knoflook 5 el olijfolie 250 g kastanjechampignons 2 rode uien 3 takjes tijm, blaadjes gerist 4 sneetjes volkorenbrood 1. Verwarm de oven voor op 180°C. Pers 2 teentjes knoflook en meng met : : 2. Hak de kastanjechampignons met een keukenmachine in kleine stukjes. Zet apart l 3. Pel de rode uien en overige teentjes knoflook en hak met de keukenmachine in 2 el olijfolie. Zet apart. kleine stukjes Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en fruit het knoflook-ui mengsel Voeg de tijmblaadjes en de kastanjechampignons toe, en bak al roerend ca. 10 minuten. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout 1 4. 5. Snijd ondertussen ieder sneetje volkorenbrood in drieën, en besmeer met de knoflook-olijfolie. Zet ca. 15 minuten in de oven en bak goudbruin BENODIGDHEDEN kwastje, keukenmachine 6. Serveer de sneetjes volkorenbrood met de paddenstoelentapenade. 08 DE DEEN Een heerlijk magazine

Deen folders

Meest bekeken advertenties