Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.10.2018 - 31.10.2018 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG

Deen folder - 1.10.2018 - 31.10.2018 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 9 ... 17
Deen-aanbieding - 1.10.2018 - 31.10.2018. Pagina 9.
1 ... 9 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.10.2018 tot en met 31.10.2018. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
KIPSPIESJES MET ZELFGEMAAKTE SATESAUS VOEDINGSWAARDE PER SPIES MET EEN EETLEPEL SATE SAUS 160 kcal 7,8 g koolhydraten 11,1 g eiwit, 9,2 g vet (waarvan 1,5 g verzadigd) 0,8 g vezels 0,5 g zout 1. Verwarm de oven voor op 150°C en bekleed een bakplaat met bakpapier : 2. Snijd de kipfilet in stukjes van 11x1 cm. ALLERGENEN soja, pinda 3. Meng de kipstukjes met de olijfolie en 3 eetlepels ketjap manis en laat afgedekt minstens 15 minuten marineren 8 30 spiesjesmin. n. : 4. Rijg de kip aan de satéprikkers. oventijd 5. Verhit een grillpan en grill de kipspiesjes ongeveer 2 minuten aan iedere kant, totdat ze bruin INGREDIENTEN 250 g kipfilet 3 el olijfolie 5 el ketjap manis 200 ml magere melk 80 g pindakaas 2 teentjes knoflook l rode peper kleuren. Leg de spiesjes op de bakplaat en zet ca. 15 minuten in de oven : 6. Pers de knoflook en snijd de l rode peper (inclusief de zaadjes) zo fijn mogelijk. 7. Verwarm de sojamelk in een steelpannetje en voeg de pindakaas toe. Voeg de knoflook, rode peper en 2 eetlepels ketjap manis toe en breng al roerend aan de kook. Bljf roeren, tot de saus de gewenste dikte is. BENODIGDHEDEN 8 korte satéprikkers grillpan 8. Serveer de kipspiesjes met de satesaus ZOETE AARDAPPEL ROST 15 10 rösti's VOEDINGSWAARDE PER ROSTI 38 kcal 5,7 g koolhydraten 0,9 geiwit 1 g vet (waarvan 0,3 g verzadigd) 0,9 g vezels 0,0 g zout min. oventijd min. INGREDIENTEN 2 zoete aardappels 2 wortels 2 rode uien ALLER GE NEN ei 2 el boekweitmeel 1 el olijfolie l el komijnpoeder l el paprikapoeder 1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Schil de zoete aardappel en de wortels. Pel de ui 2. Rasp de zoete aardappels, wortels en ui. 3. Klop het ei los in een grote kom en meng met het boekweitmeel, de olijfolie, en het komijn- en paprikapoeder. Breng op smaak met en peper en eventueel wat zout. 4. Maak 15 balletjes van het mengsel, leg deze op de bakplaat en druk plat totdat elk balletje ca. 1/2 cm dik is. BENODIGDHEDEN rasp 5. Bak in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege om. Een heerlijk magazine DE DEEN 09

Deen folders

Meest bekeken advertenties