Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

Deen folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 8 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 8 ... 17
Deen-aanbieding - 1.11.2018 - 30.11.2018. Pagina 8.
1 ... 8 ... 17

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.11.2018 tot en met 30.11.2018. We hebben 16 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 16. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
A FOODIE I'm a Foodie is een online platform dat bestaat uit een team van diëtisten en voedingswetenschappers. Zij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. Dit resulteert in heerlijke, makkelijk te bereiden recepten, die passen bij een gezonde leefstijl. www.iamafoodie.nl 2 VOEDINGSWAARDE: 8 30 56,7 g koolhydraten 8,9 g eiwit INGREDIENTEN 326 gram volkoren tarwemeel (waarvan 0,9 gverzadigd) 5,3 g vezels 0,2 gzout er ALLERGENEN 300 ml water 12 (Medjool)dadels 150 gram rozijnen 35 g walnoten 35 g pecannoten 2 tl baking soda 4 el appelazijn 450 ml soja (plantaardig alternatief voor kwark) BENODIGDHEDEN springvorm Ø32 em, VEGAN WORTELTAART 1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de springvorm met bakpapier. 2. Meng het meel met de bakpoeder en zet apart. 3. Ontpit de dadels. Doe het water, dadels, rozinen, pimentpoeder, kaneel en gemberpoeder in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat al roerend zo'n 8 minuten koken, totdat er een pasta ontstaat. 5. Rasp ondertussen de wortel fijn en doe in een grote kom. Voeg het dadelmengsel en de geroosterde noten toe en meng met een spatel 6. Strooi de baking soda over het mengsel. Besprenkel daarna met de appelazjn zodat de baking soda licht gaat brisen. 4. Hak de noten in grove stukken en rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin. Voeg het meel t meng opnieuw. Spatel voorzichtig door. 7. Verdeel het mengsel over de springvorm en bak in ca. 40-45 minuten gaar. 8. Was de citroen. Rasp de schil en pers de citroen uit. Meng door de 'soja plantaardig alternatief voor kwark' 9. Snijd de taart in punten en serveer met een grote dot citroen-soja mengsel. 08 DE DEEN- Een heerijk magazine

Deen folders

Meest bekeken advertenties