Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 13 - NIET LANGER GELDIG *

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 13 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 13 ... 25
Deen-aanbieding - 1.1.2019 - 31.1.2019. Pagina 13.
1 ... 13 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.1.2019 tot en met 31.1.2019. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Deen
Bekijk meer
 
 
30 minuten t 4 personen hoofdgerecht Hutspot van pompoen o en Opperdeezer rende met riceffa en neten Inarediënten 1Bereiding 800 g Opperdoezer ronde aardappelen 800 g (2 zakjes à 400 g of zelf gesneden) pompoenstukjes 600 g (2 zakjes à 300 g of zelf gesneden) uienringen Was de aardappelen en snijd ze met schil in blokjes die ongeveer de helft kleiner zijn dan de pompoenblokjes. Doe de aardappelen met de pompoen en uienringen in een grote pan. Rits de blaadjes van de tijmtakjes erboven. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en roerbak 3 minuten op een hoog vuur. I Voea zoveel koud water toe dat alles net onder staat. Breng aan de kook en kook in ca. 20 minuten gaar. Hak ondertussen de noten grof. Snijd de uien doormidden of in vieren. Giet als de aardappelen en groenten gaar zijn het water af en stamp ze niet al te fijn. Voeg 34 van de noten, de Hüttenkäse of 5 takjes tiim olifolie e 75 g gepelde noten 1 ricotta en 2-3 el vocht van de Amsterdamse uien toe. Proef en voea (pistachenoten, gemengde noten of pinda's) 8 el Amsterdamse uien vocht 1 pot Hüttenkäse (of ricotta) naar smaak eventueel nog wat van het vocht, peper en zout toe Schep de hutspot op warme borden en strooi de uitjes en de rest van de noten erover. Voedingswaarden Ti In plaats van uien kunt u ook preiringen gebruiken. Het is ook lekker om een paar lepels piccalilly door deze hutspot te scheppen. 1569 kcal 27 g vet (waarvan 8 g verzadigd) 50 g koolhydraten 11 g vezels. 17 g eiwit G)= Gluten vrij V) = Vegetarisch (V) = Veganistisch L ) = Lactose vri DEEN 13

Deen folders

Meest bekeken advertenties