Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG *

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 14 ... 25
Deen-aanbieding - 1.1.2019 - 31.1.2019. Pagina 14.
1 ... 14 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.1.2019 tot en met 31.1.2019. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Deen
Bekijk meer
 
 
RECEPTEN Gestoofde riblappen met kikkererwten en gekleurde werfelen Ingrediënten Bereiding 750 g gemengde gekleurde wortelen of gewone waspeen 1 kg runderriblappen Was en snijd de wortelen in plakjes. Bestrooi de riblappen aan beide kanten met peper en eventueel wat zout. Verwarm de boter in een braad-/stoof pan en bak hierin het vlees op een matig vuur om-en-om een beetje aan Leg de lappen op elkaar aan de rand van de pan. Bak de uien 2-3 minuten e 40 g boter e 300 g (1 zakje of zelf gesneden) al omscheppende naast het vlees. Voeg de Provençaalse kruiden toe. uienringen Rasp de citroenschil erboven. Halveer de citroen en knijp het sap er boven 1/2 el Provençaalse kruiden ı de pan uit. Schep 3% van de wortel door de uien. Verdeel het mengsel en . 1 citroen het vlees gelijkmatig over de pan. Voeg zoveel heet water toe dat alles e 1 blikje (410 g) kikkererwtern onder staat en breng aan de kook. Leg een deksel half op de pan. Stoof het vlees zachtjes gaar op het allerlaagste pitje of in de oven op 150°C Ti 21/2-3 uur. Kook ondertussen de rest van de wortelen 10 minuten in kokend 'p Gestoofd vlees kunt u heel goed invriezen. Als u hele lapjes hebt, is het handig om ze eerst een nachtje uitlekken, voeg ze met de gekookte wortelen aan het gaar gestoofde vlees in de koelkast te laten ontdooien voordat u ze opwarmt. Als u het vlees in stukjes heeft gestoofd en Voedingswaarden ingevroren kunt u het ook makkelijk op een laag vuur ontdooien Zo nu en dan roeren. In de ma netron ontdooien zowel lapjes als stukjes snel ı water. Afgieten. Proef als het bijna klaar is een hapje van het vlees en voeg zo nodig nog wat peper en eventueel wat zout toe. Laat de kikkererwten toe en laat ze in een paar minuten heet worden. 441 Kcal 23 g vet (waarvan 11 g verzadigd) 17 g koolhydraten 7 g vezels 38 g eiwit 3 uur 6 personen hoofdgerecht DEEN

Deen folders

Meest bekeken advertenties