Upload de ontbrekende folder

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

Deen folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 9 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 9 ... 25
Deen-aanbieding - 1.1.2019 - 31.1.2019. Pagina 9.
1 ... 9 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Deen, geldig van 1.1.2019 tot en met 31.1.2019. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Deen heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Deen, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Deen? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

* Geldig in alle winkels Deen
Bekijk meer
 
 
UITGELICHT Lekke Gek genoeg hebben de wintermaanden altijd iets nostalgisch Ook de heerlijke geur van een dampende pan suddervlees roept warme herinneringen op. Hoewel suddervlees vaak als een lastig gerecht wordt ervaren, is dit eigenlijk juist heel makkelijk te bereiden. Hoogste tijd om die smaak van vroeger weer eens op het menu te zetten Magere runderlappen Magere runderlappen zijn van stevig mager rundvlees. Gestoofd past het vlees heel goed bij stamppot. U kunt dit vlees ook braden. Kruid het vlees met peper en zout. Braad het aan in een braadpan met braadboter of margarine en braad het op een kleinere pit op de laagste stand à 45 minuten. Bereidinostip van enze slager Johan Besse Voor de lelkerste riblappen gebruik 8 hele kruidnagelt 2 stuks hele kaneelste Scheutje azijn alke uspeeder aangemaakT 10 gram zout Runderriblappen De echte sudderlap met een klein randje vet. Juist dat randje vet zorgt voor een heerlijke rijke jus en geeft een ram peper e Boter/margarine ef bak en braad . 2 plakken etbijtkeek e 1 eetlepel bruine suik er erlijke smaak. Runderriblappen zijrn zacht, mals en ietsje vetter en daardoor erg geschikt bij rode kool. Ook is dit echte draadjesvlees uitstekend geschikt voor een heerlijke goulash of hachee! Kruid de riblappen met peper en zoul en braad ze mooi bruin aan. Doe het vlees in een stoofpan met alle inoredienten en laat ep Temperaluur komen. Velgende stop is de delsel op de pan en ep het laagste pite 3 uur laten sudderen Verwider als het klaor is de kruidnagels en de kane elstelies. Als laatste maakT u de jus Veeg naar smaak nog peper, 2θυΤ θΡ azijn tee Sucadelappen De sucadelap dankt ziin naam aan de sucade die door het vlees loopt. Deze sucade zorgt voor de unieke en heerlijke smaak. Sucadelappen zijn wat steviger en magerder, waardoor ze goed bij andijvie en spruitjes passen. GEENE NUMMERS NVRU Food our TREK IN SUDDERVLEES, MAAR GEEN TIJD? Bij DEEN vindt u sucadelapjes, draadjesvlees en hachee van Food by Foun Het enige dat u hoeft te doen is het vlees in slechts 5 minuten opwarmen angzaam gegaard rundvle raadjes- OP TAFEL Vlees DEEN

Deen folders

Meest bekeken advertenties