DekaMarkt folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 42 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 42 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 42 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 42.
1 ... 42 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

LUNCHTIID OMELET MET GEROOSTERDE GROENTEN VEGETARISCH lunch- 4 PAPRIKASOEP MET BLOEMKOOLTABOULEH lunch- 4 GROENE-BONENSALADE MET ABDIJKAAS GLUTENVRIJ lunch - 4 pers. - 30 min .2 COCKTAILTOMATEN 1 KLEINE BLOEMKOOL 1 EL VERSE OREGANO, FIJNGEHAKT 2 EL BLADPETERSELIE, FIJNGEHAKT ½_1 EL CITROEN SAP 2 EL OLIJFOLIE .250 G SPERZIEBONEN 200 G SNIJBONEN .200 G DIEPVRIESTUINBONEN .6 COCKTAILTOMATEN 1 EL VERSE TIJM, FIJNGEHAKT .4 EL OLIJFOLIE 200 G KIPFILET 150 G ABDIJKAAS, IN BLOKJES 1 EL WITTEWIUNAZIJN 1 TEEN KNOFLOOK 2 TL RAS EL HANOUT 1 EL VERSE OREGANO, HEEL FIJNGEHAKT 2 EL OLIJFOLIE 1 COURGETTE, IN SCHUINE PLAKKEN 1 RODE PUNTPAPRIKA, IN BREDE REPEN 250 G KASTANJECHAMPIGNONS, 2 GELE PAPRIKA'S ·½ EL MILDE PAPRIKAPOEDER . 600 ML KIPPENBOUILLON . EXTRA NODIG: STAAFMIXER GEHALVEERD 1 ZAK JONGE BLADSLA (80 G) 75 G GERASPTE KAAS Snijd de tomaten in vieren en verwi de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in piep- kleine blokjes. Snijd het bovenste laagje van de rooOS scherp mes op 3-4 mm. Doe deze korreltjes e sperziebonen schoon en halveer ze. Kook ze 5 minuten in een pan met ruim . Pers de teen knoflook boven een kom uit kokend water. Snijd de snijbonen schui en roer de ras el hanout, oregano en olijf olie erdoor. Schep de courgetteplakken en paprikarepen erdoor. Rooster de courgette en paprika in een hete grillpan mooi br n 3 cm. Voeg de s de bloemkool met een groot en tuinbonen aan de sperziebonen toe. Breng opnieuw aan de kook en kook alle bonen nog 5 minuten beetga 2. Verwarm de ovengrill voor op de h een kom en schep de tomaatblokjes met de oregano en pe er citroensap en l eetlepel olujfolie over en lie erdoor. Druppe ep regelmatig om met een spa and. Halveer de tomaten en zet ze met Strooi de tijm met wat zout en peper over olie over. Schuif de braadslede onder het oeg wat zout en peper toe een Schep de geroosterde groenten in een diep ka's in blokjes. Verwarm 1 eetlepel olijfolie de snijvlakken en druppel er1 eetlepel olijf bord en rooster vervolgens de champi een soeppan en fruit de ui en ze andere kom de eie grillelement en rooster de tomat kapoeder over en voeg de bouillon toe Koo n en schenk het eimengsel eri es wrijf ze in met zout, versgemalen peper en Laat het ei op matig hoog vuur stollen schuif steeds het reeds gestolde ei naar het midden en laat het nog vloeibare ei lang de rand uitvloeien. Bak tot de omelet bovenop nog net iets vochtig is en de on 4. Verdeel de geroosterde courgette en paprika op één helft van de omelet en soep. Voeg zo nodig nog wat zout en versgemalen 1eetlepel olijfolie. Rooster de kipplakken in peper toe. Serveer de soep met een flinke n hete grillpa lepel tabouleh in het midden. Lekker met mi 4. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water en nge en az Bevat p.p: 545 k)/130 kcal, 8 g vet waarvan 1g verzadigd, olifolie, wat zout en peper. Schep de Schep de salade over borden en leg de ndere helft van de omelet erover met volkoren vloerbrood Bevat p.p: 1365 k]/325 kcal, 24 g vet waarvan 9 g verza akken kıp en tomaten erop. Strooi tot slo g vet waarvan 8 g verza 1g koolhydraten, 26 g eiwit en 9 g en MARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties