DekaMarkt folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 48 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 48 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 48 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 48.
1 ... 48 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

SLAGERS BESTE Rwalileits Rwaliléits VARKENSVLEES KIPPENVLEES 1. Pers de tenen knoflook boven 1. Meng in een diep bord het UIT EIGEN SLAGERIJ paprikapoeder en komijn met wat zout en versgemalen zwar- te peper. Wentel de kipdijfilets door het kruidenmengsel tot ze rondom bedekt zijn. Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de kipdijfilets rondom bruin. 2. Verdeel de knoflook, ui, tomaten, olijven en citroenrasp tussen de stukken kip. Strooi de rest van de kruiden uit het bord erover. Sprenkel er 1-2 eetlepel citroensap over en schenk er 100 ml water bij. Smoor de kip en groenten afgedekt in 15-20 minuten zachtjes gaar. een wijde schaal uit en voeg gember, paprikapoeder, wat zout, versgemalen zwarte peper, gezeefde tomaten, sojasaus en olie toe. Roer alles tot een marinade. Schenk de helft van de marinade in een SCHARRELKIP kommetje. Wentel de speklap pen door de marinade en laat ze tenminste 30 minuten mari- neren en op kamertemperatuur komen SPEKLAPJES EN AUBER GINE VAN DE BARBECUE 2. Snijd vlak voor het barbe EN OLIJVEN hoofdgerecht 4 personen- 10 min. 30 min. marinerente in vieren en bestrijk ze royaal hoofdgerecht 4 personen- 10-12 min. op de barbecue KIP MET TOMAAT cueën de aubergines in de leng met de rest van de marinade. 30 min. Leg de speklappen en aubergi nes op de barbecue en rooster EL MILDE PAPRIKAPOEDER3. Doe de couscous in een diep ze in 10-12 minuten bruin en 2 TENEN KNOFLOOK 1 VOLLE EL VERSE GEMBER, bord en schenk er zoveel 2 TL GEMALEN KOMIJN gaar, keer ze regelmatig. Lekker met een rijstsalade. 4 SLAGERS BESTE KIPDUFILETS kokend water over dat de cous GERASPT 1 EL PAPRIKAPOEDER 3 EL OLIJFOLIE 2 TENEN KNOFLOOK, IN PLAKJES Laat het 10 minuten afgedekt 2 UIEN, IN DUNNE PARTJES 5 TOMATEN, IN VIEREN 100 G GEMENGDE OLIJVEN, UITGELEKT . SAP EN RASP VAN ½ CITROEN 250 G COUSCOUS cous 1 cm onder water staat. 100 MIL GEZEEDE TOMATEN Bevat pp:2590 k/620 kcal 33 g eiwit. 50 g vet waarvan 16 g verzadigd, 8 g koolhydraten en 4 g voedingsvez wellen. Roer de couscous met een vork rul. Serveer de kip met de couscou 3 EL JAPANSE SOJASAUS .4 EL NEUTRALE OLIE 1 PAK SLAGERS BESTE SPEK- Fruitige rode wijn, zoals I am pinot noir LAPPEN (6 STUKs, 720 G) 2 AUBERGINE Bevat p.p: 2350 k/560 kcal, 28 g eiwit, WIJNTIP 24 g vet waarvan 5 g verzadigd, 55 g koolhydraten en 6 g voedingsveze WIJNTIP LAB Tinto 48

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties