DekaMarkt folder - 1.10.2018 - 28.10.2018 - pagina 12 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.10.2018 - 28.10.2018 - pagina 12 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 12 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.10.2018 - 28.10.2018. Pagina 12.
1 ... 12 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.10.2018 tot en met 28.10.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

TIP slankere variant de mayonaise door hüttenkäse. Schep dan ter garnering ook wat hüttenkäse op de makreel Vervang voor een wat BRUSCHETTE MET BIETENSALADE EN MAKREEL lunch -4 pers. 15 min. + 2-1 uur wachten) .2 KLEINE RAUWE BIETEN (CA. 300 G) 100 ML WIJNAZIUN +2 EL VVALNOOTOLIE .4 DIKKE SNEDEN VOLKOREN BATARD BROOD . 200 G MAKREELFILET NATUREL GEROOKT .3- 4 EL MAYONAISE . FLINKE HAND RUCOLA 1 BOSUITJE, IN DUNNE RINGETJES 12 HALVE WALNOTEN 1. Schil de bieten met een dunschiller en schaaf ze vervolgens met de dunschiller of een kaasschaaf in flinterdunne plakjes. Schep de plakjes biet in een kom om met de wijnazijn en laat ze i -l uur marineren tot ze wat zachter - maar nog wel knappe- rig -zijn. Laat de plakjes in een zeef goed uitlekken en meng ze daarna weer in de kom (zonder azijn!) met olie, wat zout en versgemalen peper. 2. Rooster de sneden brood in een hete grillpan aan beide kanten tot er mooi brui- ne strepen op komen. Verdeel intussen de makreelfilet in stukken. 3. Bestrijk de bruschette met mayonaise en leg ze op borden. Verdeel hier de plakjes biet en rucola over en leg de stukken makreel erop. Strooi de bosui en walnoten erover. Bevat pp: 2560 k]/610 kcal, 50 g vet waarvan 7 g verza- digd, 20 g koolhydraten, 17 g eiwit 5 en g voedingsvezel Frisse witte wijn, zoals Nava Real Rueda Verdejo. WIJNTIP 12

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties