DekaMarkt folder - 1.10.2018 - 28.10.2018 - pagina 30 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.10.2018 - 28.10.2018 - pagina 30 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 30 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.10.2018 - 28.10.2018. Pagina 30.
1 ... 30 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.10.2018 tot en met 28.10.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

WARM BLADERDEEGTAARTJE MET APPEL 12 stuks 35 min. +25 min. in de oven) 6 PLAKJES DIEPVRIES ROOMBOTER BLADERDEEG 1 CITROEN 1 PAKJE AMANDELSPS (300 G) 125 G CREME FRAÎCHE 6 ELSTAR APPELS 3 EL ABRIKOZENJAM 1 TAKJE VERSE TIJM .EXTRA NODIG: BAKPLAAT MET BAKPAPIER 1. Verwarm de oven voor op 200 C. Leg de plakjes bladerdeeg op het werkvlak en laat ze ontdooien. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf Pers de citroen uit. Verkruimel het amandelspijs boven een kom, maak het met een vork fijn. Voeg de citroenrasp met 2 eetlepels citroensap en de crème fraîche toe en roer alles tot een romig mengsel 2. Was de appels, dep ze droog en hal veer ze. Verwijder de klokhuizen en leg de halve appels met het snijvlak op een plank. Snijd appels met een scherp mes in flinterdunne plakjes. Wrijf de appel plakjes in met citroensap. 3 3. Halveer de plakjes bladerdeeg, rol ze in de breedte iets uit en leg de plakjes met voldoende tussenruimte op de bak- plaat. Bestrijk de plakjes met het aman- delspijsmengsel en leg de plakjes appel er dakpansgewijs, dicht op elkaar op. zodat je steeds rode boogjes schil en een klein stukje vruchtvlees ziet. 4. Roer de abrikozenjam los met 1-2 eet lepels citroensap en bestrijk de appel plakjes ermee. Schuif de bakplaat onder in de oven en bak de taartjes in 25 minu ten goudbruin en gaar. Serveer met vanilleroom en strooi wat blaadjes van de tijm over de taartjes. Bevat p.stuk: 1155 kl/275 kcal, 14 g vet waarvan 6g verzadigd, 32 g koolhydraten, 4 g eiwit en 3 g voe- dingsvezel 30 DEKA RKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties