DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 14 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.11.2018 - 30.11.2018. Pagina 14.
1 ... 14 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.11.2018 tot en met 30.11.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

PORTUGESE STOOFPOT MET VIS RUSSISCHE ZUURKOOLSTOOFPOT MAROKKAANSE STOOFPOT MET ①CALDEIRADA ABRIKOZEN hoofdgerecht - 4-6 pers. 15 min. hoofdgerecht - 4 pers. 15 min. hoofdgerecht - 4 pers. -15 min. mi 500 G ZUURKOOL .40 G BOTER .250 G KASTANJECHAMPIGNONS 1 GROTE UI, GROFGESNIPPERD 100 G SHIITAKES, FIUNGEHAKT . 400 G WINTERWORTEL, GESCHILD, IN BLOK . 500 G RIJPE TOMATEN, IN STUKJES . 2 UIEN, IN DUNNE PARTJES . 2 TENEN KNOFLOOK, IN PLAKJES . 20 G PLATTE PETERSELIE, GROFGEHAKT 3 LAURIERBLAADJES . 2 X 300 G BIEFLAPPEN, OP KAMERTEMPERA- TUUR ·1% EL RAS EL HAN OUT 3 EL OLIJFOLIE . 2 GROTE UIEN, ELK IN 8 PARTEN .2 TENEN KNOFLOOK, IN PLAKJES .1 EL VERSE TIJMBLAADJES . 400 G COCKTAILTOMATEN, IN STUKJES 100 G GEDROOGDE ABRIKOZEN, GEHALVEERD 250 ML VLEESBOUILLON 1 BLIK KIKKERERWTEN (310 G) . 2-3 EL PLATTE PETERSELIE, FIJNGEHAKT EXTRA NODIG: TAJINE OF BRAADPAN . 260 G KABELJAUWFILET ES VAN 2 CM 400 G KRUIMIGE AARDAPPELEN, GESCHILD, IN BLOKJES VAN 2 CM 1 EL VERSE TIJMBLAADJES 2 EL PLATTE PETERSELIE, FIJNGEHAKT .500 ML GROENTEBOUILLON 125 G ZURE ROOM EXTRA NODIG: BRAADPAN 250 G PANGASIUSFILET 3 KRUIMIGE AARDAPPELEN, GESCHILD . 125 G RAUWE WOKGARNALEN ZONDER 4 DIKKE SNEDEN PANE COMPLETO (PROEF T VERSCHIL) . EXTRA NODIG: VUURVASTE AARDEWERK SCHAAL MET DEKSEL OF HAPJESPAN 1. Snijd de bieflappen in grove stukken en 1. Laat de zuurkool in een zeef uitlekken. Verwarm de boter in de braadpan en bak de kastanjechampignons op hoog vuur wrijf ze rondom in met ras el hanout. 1. Verdeel tomaat, ui, knoflook en peterselie Verwarm de olijfolie in de braadpan en bak de stukken vlees rondom bruin. Verdeél de in de hapjespan, steek de laurierblaadjes ertussen. Strooi er wat (zee)zout en versge rondom bruin en gaar. Bestrooi met zout en uien, knoflook en tijm tussen het vlees en bak al omscheppend tot de uien zacht wor- den. malen peper over en besprenkel met 3 eet- lepels olijfolie. Verwarm het geheel 6-8 minuten op half hoog vuur tot het een saus begint te worden. peper en schep de champignons in een diep bord. 2. Fruit de ui en shiitakes 3-4 minuten in het bakvet. Voeg de wortel en aardappel toe bak nog 2-3 minuten. Voeg de abrikozen en roerbak 2-3 minuten. Schep de zuurkool met tijm en peterselie erdoor en schenk de bouillon erbij. 3. Breng op matig hoog vuur aan de kook en laat de zuurkool nog 30 minuten zachtjes stoven tot ook de aardappelblokjes gaar ijn. Schep de champignons met uitgelopen 2. Schep dan de tomatenstukjes erdoor en 2. Snijd intussen de kabeljauw en pangasius bouillon toe en stoof het vlees met het deksel schuin op de pan -zo nodig met vlamverdeler-in 14 uur zachtjes gaar. 3. Voeg de kikkererwten en peterselie toe en laat het gerecht nog 15-30 minuten zachties stoven tot de saus dikker wordt Lekker met couscous en sperziebonen in grove stukken. Snijd de aardappelen in flinterdunne plakjes. Leg de kabeljauw, pan- gasius en garnalen in de saus en dek het geheel af met plakjes aardappel. Strooi er wat zout en peper over en druppel er nog wat oifolie over . 3. Zet het deksel op de pan en stoof alles in vocht en de zure room door de zuurkool en Bevat p.p: 1575 k/375 kcal, 13 gvet waarvan 2 g verza 25 minuten zachtjes gaar. Verwijder de lau- warm alles nog 2-3 minuten door. Lekker digd, 26 g koolhydraten, 34 g eiwit en 9 g voedingsvezel, rierblaadjes uit de schaal. Leg de sneden met grof volkorenbrood. brood in diepe borden en schep de groen; Bevat p.p: 1240 k/295 kcal, 15 g vet warvan 9 g verza- Krachtige rode wijn, zoals Gato Negro Cabernet Sauvignon ten en vis met het stoofvocht erop. digd, 28 g koolhydraten, 8 g eiwit en 9 g voedingsvezel Bevat p.p: 1850 k)/440 kcal, 18 g vet waarvan 3 g verza- digd, 32 g koolhydraten, 34 g eiwit en7 g voedingsvezel TIP voeg voor extra smaak 100 ml dro- ge witte wijn aan de tomaten toe en laat de saus iets langer sudderen. Frisse witte wijn, zoals Gatão

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties