DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 39 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 39 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.11.2018 - 30.11.2018. Pagina 39.
1 ... 39 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.11.2018 tot en met 30.11.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

KRUIDNOTENFEEST KRUIDNOTENPUDDING 4 à 6 personen 30 minuten + 4 uur koelen 2 personen 10 minuten KRUIDNOTENMILKSHAKE KRUIDNOTENTIRAMISU 4 à 6 personen - 15 minuten 250 ML SLAGROOM 2 EL SUIKER . 250 G MASCARPONE .100 G NATURELKRUIDNOTEN . 250 ML CHOCOLADEMELK 500 ML MELK . 65 G MAIZENA 60 G VANILLESUIKER ROOMBOTER OM DE VORMPJES MEE IN TE . 200 G NATUREL KRUIDNOTEN+WAT EXTRA TER DECORATIE 300 ML MELK 4 BOLLETJES VANILLE IUS TOEF SLAGROOM . CACAOPOEDER 1 BANAAN VETTEN .250 G NATURELKRUIDNOTEN 500 ML SLAGROOM 50 G GEMENGDE CHOCOLADEKRUIDNOTEN EXTRA NODIG: BLENDER, ZEEF 50 G GESCHAAFDE CHOCOLADE 100 G TIRAMISUKRUIDNOTEN EN GEWONE KRUIDNOTEN 1. Klop de slagroom met de suiker lobbig en EXTRA NODIG: ZES KLEINE PUDDING- schep deze vervolgens door de mascarpoVORMPJES OF 1 GROTE PUDDINGVORM 1. Doe de kruidnoten, melk en vanille-ijs in een blender en meng tot een glad mengsel. 2. Giet de milkshake in longdrinkglazen net ne. 2. Doop de naturel kruidnoten en 50 gram van de tiramisukruidnoten in de chocolade- 1. Doe 100 ml melk, maizena en vanillesuiker niet helemaal vol. Spuit er vervolgens een melk. Voorkom vieze vingers door de kruid- in een kommetje. Roer tot het een glad noten op een schuimspaan in de chocola-pape is en zet apart. Smeer de pudding 3. Zeef een beetje cacaopoeder over de demelk te dopen. 3. Leg een laagje kruidnoten in een glas, 2.Doe de naturelkruidnoten samen met de kruidnoten. schep hierop een laagje van het slagroom- slagroom en 400 ml melk in een pan. Breng mascarponemengsel en daarop wat geschaafde chocolade. Herhaal tot het glaasje vol is. 4. Zet de tiramisu minimaal 3 uur in de koel- mengsel. Roer +/-2 minuten goed door en kast zodat de smaken goed in kunnen trek- haal daarna de pan van het vuur. Giet het ken. Strooi vlak voor het serveren wat hele mengsel in de gekozen vorm en zet mini- en gehakte tiramisukruidnoten over de tira-maal 4 uur in de koelkast. toef slagroom op. slagroom en besprenkel met wat gehakte Bevat p.p: 2873k/681 kcal, 16 g vet waarvan 10 g verza 1g vezel, 2 g zout ormpjes in met boter en zet apart aan de kook en laat het zachtjes koken tot a digd, 101 g koolhydraten waarvan 53 g suiker, 12 g eiwit, de kruidnoten zijn opgelost. Schenk het eerder gemaakte papje bij het 4. Haal de pudding uit de vorm door deze even in heet water te dompelen. Keer daar- Bevat p.p.: 1923 kl/459 kcal, 38 g vet waarvan 24 g verza- digd, 25 g koolhydraten waarvan 22 g suiker. 5 g eiwit, na gelijk om op een bord en de pudding komt los. Decoreer met stukjes chocolade- kruidnoten en eventueel wat chocola- desaus Bevat p.p.: 2569 k)/612 kcal, 40 g vet waarvan 23 g verza- digd, 55 g koolhydraten waarvan 36 g suiker, 7 g eiwit, 1g vezel EK

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties