DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 61 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 61 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 61 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.11.2018 - 30.11.2018. Pagina 61.
1 ... 61 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.11.2018 tot en met 30.11.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

VERS VAN HET LAND KRUIDIG POMPOENBROOD MET VIJGEN LACTOSEVRIJ VEGETARISCH 20 sneden 40 min +2 uur rijzen20-25 min. in de oven) 1. Verwijder de pitten en draden uit de pom- poen. Snijd de pompoen in parten van 1-2 cm breed en vervolgens in kleine blokjes. Houd 50 g mooie blokjes apart. Kook de rest van de pompoenblokjes in een pan met 3 cm kokend water in 8-10 minuten afgedekt gaar. Laat ze in een vergiet uitlekken en afkoelen. Pureer de gekookte pompoenblokjes in de keukenmachine of met de staafmixer 2. Meng de bloem in een kom met gist en 1-2 theelepels zout. Voeg de pompoenpuree, tijm en rozemarijn toe. Schenk ook het sinaasappelsap erbij. Meng alles tot een zacht, maar niet te slap deeg en laat dit 15 minuten rusten. het deeg tot een bal en laat het in de kom afgedekt met plasticfolie op een warme plek 1 uur rijzen tot het volume verdubbeld is. 4. Druk het deeg op het werkvlak iets uit en verdeel de stukjes vijg en?4 van de pompoen- blokjes erover. Kneed de stukjes door het deeg. Vorm het deeg tot een ovaal brood en leg dit op de bakplaat. Verdeel de resterende pompoenblokjes erover en druk ze iets in het deeg. Dek losjes af met een met bloem besto- ven theedoek en laat het deeg opnieuw 1 uur rijzen. 5. Verwarm de oven op 220 C. Schuif de bak- plaat in het midden van de oven en bak het pompoenbrood in 20-25 minuten goudbruin 400 G BIOLOGISCHE ORANJE POMPOEN #500 G BLOEM + EXTRA VOOR BESTUIVEN .1 ZAKJE INSTANT GIST 1 EL (VERSE) TUMBLAADJES 1 EL (VERSE) ROZEMARIJNNAALDJES, FUN GEHAKT 100 ML VERSGEPERST SINAASAPPELSAP 2 EL OLIE 50 G GEDROOGDE VIJGEN, IN KLEINE STUKJES EXTRA NODIG: KEUKENMACHINE OF STAAF 3. Bestuif het werkvlak met bloem en kneed en gaar. Laat het brood afkoelen op een roos- MIXER BAKPLAAT BEKLEED MET BAKPAPIER. het deeg hierop 5-10 minuten tot het soepel ter PLASTIC FOLIE is. Als het deeg te slap is, strooi er dan wat bloem over en kneed nog even door. Vorm per snee: 440 kl/105 kcal, 1 g vet waarvan 0g Bevat verzadigd, 20 g koolhydraten, 4 g eiwit en 1 g voedingsvezel 61

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties