DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 10 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.11.2018 - 30.11.2018 - pagina 10 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 10 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.11.2018 - 30.11.2018. Pagina 10.
1 ... 10 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.11.2018 tot en met 30.11.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

ITALIAANSE RUNDVLEESSTOOFPOT MET PADDENSTOELEN LACTOSEVRI GLUTENVRIJ hoofdgerecht- 4 pers.-20 min (+2/2 _ 3 uur stoven) . 500 G FIJNE RIBLAPPEN, OP KAMERTEMPERA- TUUR .5 EL OLIJFOLIE 2 PLAKJES RAUWE HAM, IN REEPIES 2 RODE UIEN, IN DUNNE PARTJES 3 TENEN KNOFLOOK, FIJNGEHAKT .2 EL TOMATENPUREE 400 G COCKTAILTOMATEN, IN STUKJES 250 ML RODE WUN, COLLECTION COTES DU RHÔNE 1 VOLLE EL (VERSE) OREGANO, FIUNGEHAKT 1PAKKET BIOLOGISCHE PADDENSTOELENMIX (175 G) 100 G SHIITAKES EXTRA NODIG: CASSERUOLA OF BRAADPAN 1. Snijd de riblappen in stukken van 5 cm. Verwarm 3 eetlepels olijfolie in de braadpan en bak de stukken vlees rondom bruin. Schep ze op een bord. 2. Voeg 1 eetlepel olijfolie aan het bakvet toe en bak de rauwe ham, uipartjes en knoflook zachtjes glazig. Roer de tomaten- puree erdoor en bak nog 1 minuut. Voeg de tomaten toe en bak nog 2-3 minuten. 3. Roer de wijn met oregano, wat zout en versgemalen zwarte peper erdoor en breng alles al roerend aan de kook. Leg de stukken vlees in de saus en stoof ze (met zo nodig een vlamverdeler eronder) in 2/2 tot 3 uur zachtjes gaar 4. Snijd intussen de paddenstoelen in grove stukken. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen op hoog vuur al omscheppend in 3-4 minuten bruin. Schep de paddenstoelen door de saus en verwarm alles nog 5 minuten. Lekker met een groene salade. Bevat p.p: 1890 k)/450 kcal, 29 g vet waarvan 8 g verza- digd, 12 g koolhydraten, 30 g eiwit en 3 g voedingsveze Sappige rode wijn, zoals Collection Côtes du Rhône. WIJNTIP 10

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties