DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 16 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 16 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2018 - 31.12.2018. Pagina 16.
1 ... 16 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2018 tot en met 31.12.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

'SPARKLING WINE' IJS MET FRAMBOZEN nagerecht - 4 pers. - 10 min. BIETENBOL MET GEITENKAAS EENDENRILLETTES & GEROOKTE EENDENBORSTFILE GLUTENVRI) LACTOSEVRU VEGETARISCH er +25-30 min. in de oven) rec pers +1 uur wachten) 01 BAK SPARKLING WINE, IJS .125 G VERSE FRAMBOZEN .4-6 EL COEBERGH RED FRUIT BESSEN .SLAGROOM UIT EEN SPUITBUS .FLINTERDUNNE KERST-CHOCOLADEFLIKKEN 4 GEKOOKTE BIETJES (CA. 100 G PER STUK) 1 BAKJE ZACHTE GEITENKAAS (150 G) .1 BOSUITJE, IN DUNNE RINGETJES . 2 EL DILLE, FIJNGEHAKT . 2 EENDENBOUTEN, UIT BLIK CONFIT DE CANARD EL VERSE TUMBLAADJES, FUNGEHAKT ·1 TL WIT .3-4 EL EENDENVET UIT HETZELFDE BLIK . 4 KLEINE TAKJES CHERRY-TROSTOMAATJES 12 PLAKJES GEROOKTE EENDENBORSTFILET 6 KLEINE AUGURKJES +1 PAK DIEPVRIES FILODEEG (225 G), ONTDOOI D -EXTRA NODIG: 4 HOGE GLAZEN COUPES . .1EL SESAMZAAD .40 G RUCOLA JSBOLLETJESTANG ½ EL WITTE-WIJNA ZIJN 1. Zet het ijs vlak voordat het hoofdgerecht . EXTRA NODIG: APPELBOOR BAKPLAAT MET EXTRA NODIG: 4 GLAZEN POTJES, geserveerd wordt buiten de koelkast en laat het zo nodig nog even op kamertempera tuur iets zachter worden AKPAPIER UITSTEEKVORM STER VAN AFSLUITBARE KOM 2. Schep in elke coupe 2 bollen 'sparkling wine' ijs en verdeel de frambozen erov Sprenkel de bessenlikeur erover. 3. Spuit in elke coupe een flinke dot slag room. Breek de chocolaatjes in grove ken en steek ze in de slagroom. Serveer 1.Schuif de bakplaat in het midden van de 1. Leg de eendenbouten op een plank en raf. Trek het vlees met een oven en verwarm voor op 200°C. Meng de rek het vel e t ork van de botjes. Trek de stukjes vlees peper. Wrijf zo nodig het velletje van d met 2 vorken tot draadjes uit elkaar. Meng de draadjes in een afsluitbare kom met tijm wat zout, versgemalen zwarte peper, enkel druppels azijn en het eendenvet tot een smeuige massa. Laat de rillettes op een koele plaats tenminste 1 uur op smaak komen bietjes en steek met een appelboor een gat in het midden van de bieties. Vul de holtes met het geitenkaasmengse 2. Spreid een vel filodeeg uit en bestrijk dun met olie. Leg hierop nog 3 vellen en bestrijk elk vel met olie. Maak nog 3 zulke stapeltjes van 4 vellen. Snijd uit elk stapeltje een vier-2. Verwarm de ovengrill op de hoogste rec Bevat p.p: 840 k)/200 kcal, 10 g vet waarvan 6 digd, 19 g koolhydraten, 2 g eiwit en 1g voedingsvezel WIJNTIP Zeer zoete dessertwijn, St. Jean stand. Schuif de takjes tomaatjes in een bakblik 10 cm onder het hete grillelement en verwarm ze 3-4 minuten tot de velletjes openknappen. 3. Doe de eendenrillettes over in potjes en zet deze op houten plankjes. Leg de plakjes het midden een biet. Vouw het filodeeg los- jes rond de biet omhoog en druk de vellen deeg bovenop goed op elkaar, zorg dat er 3. Steek met de uitsteekvorm sterren uit de eendenborstfilet er losjes naast en leg oolk de augurkjes en takjes met tomaatjes erbij Serveer met een lekker ambachtelijk stok- restanten van de stapeltjes deeg. Leg op elke bol een ster en strooi er wat over. Leg de resterende sterren tussen de bietenbollen en bestrooi met sesamzaad zaad Bevat p.p: 1680 k)/400 kcal, 33 g vet waarvan 12 g verza- 4. Bak de bietenbollen in 30 minuten goud- digd, 3 g koolhydraten, 23 g eiwit en1 g voedingsvezel bruin en gaar. Kijk na 15 minuten of de losse WIJNTIP Lichte rode wijn, Podere di San erren bruin ziin, neem ze met een dunne Bruno Barbera d'Asti. spate van de bakplaa 5. Meng de rucola in een kom met de azijn en 1% eetlepel olijfolie. Zet de bietenbollen op de borden en verdeel de rucola er losjes omheen. Leg de sterren eromheen. Lekker met gemarineerde wortel- en courgette- Bevat p.p: 1850 k)/440 kcal, 25 g vet waarvan 6 g verza digd, 41g koolhydraten, 11 g eiwit en 3 g voedingsvezel WIUNTIP Frisse witte wijn, Willowglern 1O DEKA

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties