DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 56 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 56 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 56 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2018 - 31.12.2018. Pagina 56.
1 ... 56 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2018 tot en met 31.12.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

SAMEN BORRELEN ZELFGEMAAKTE BITTERBALLEN VEGETARISCH borrelhapje 30 stuks 55 min.+3-4 uur wachten .50 G BOTER 1 SJALOTJE, FIJNGEHAKT 100 G SHIITAKES, FIJNGEHAKT 50 G BLOEM 300-400 ML GROENTEBOUILLON 100 G GERASPTE BELEGEN KAAS 2 EIEREN, GESPLITST ZO NODIG NOG 1 EIWIT 150 G PANEERMEEL . EXTRA NODIG: LAGE OVENSCHAAL FRITUURPAN MET OLIE 1. Smelt de boter in een pan en fruit het sja- lotje glazig. Voeg de shiitakes toe en bak ze in 2-3 minuten gaar. Strooi de bloem erover en bak nog 1 minuut. Schenk al roerend 150 ml groentebouillon erbij en blijf roeren 4. Vorm elk stuk ragout met natte handen tot het bindt. Voeg al roerend scheut voor mooie bal. Wentel meteen door scheut nog 150 ml bouillon toe en roer tot het eiwit en daarna door het paneermeeDEZE het een dikke saus wordt, voeg zo nodig wat meer bouillon toe. Laat nog 5 minuten bitterballen rondom goed bedekt zijn met heel zachtjes pruttelen. 2. Roer van het vuur af de kaas en wat vers platte schaal en laat ze afgedekt in de gemalen peper door de saus en roer vervol koelkast nog 1 uur stevig worden gens ook de eidooiers erdoor. Spoel een 5. Verwarm de olie in de frituurpan tot lage ovenschaal om met koud water en strijk de ragout in de schaal uit. Zet de schaal afgedekt met plasticfolie in de koel bin. Laat ze uitlekken op een stuk keu- kast en laat in 2-3 uur stevig worden. 3. Klop in een diep bord de eiwitten met met mosterd. /2 eetlepel water los. Strooi het paneer- meel in een ander diep bord. Snijd de ragout in de schaal in 30 gelijke stukken. en herhaal dit nog een keer. Zorg dat alle WEGETARISCHE paneermeel. Leg de bitterballen op een ZIJN ECEIT 175°C. Leg 6 bitterballen tegelijk in het mandje en frituur ze in 2-3 minuten goud kenpapier. Serveer de bitterballen. Lekker Bevat per stuk: 400 k/95 kcal, 8 g vet waarvan 2 g ver- zadigd, 4 g koolhydraten, 2 g eiwit en 0 g voedingsve zel 56 EK MARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties