DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 67 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.12.2018 - 31.12.2018 - pagina 67 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 67 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2018 - 31.12.2018. Pagina 67.
1 ... 67 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2018 tot en met 31.12.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

SUCCESRECEPT Elke maand deelt een van onze lezers zijn of haar favoriete recept. GABRIELLE: "VERSIEREN VINDEN DE KINDEREN HET LEUKST" MERINGUE MET BRAMENSORBET nagerecht - 4 pers. 30 min. +30 min. in de oven-2-2yá uur drogen) 3 EIEREN 200 G KRISTALSUIKER 1 DOOSJE DIEPVRIES BRAMEN OF DIEPVRIES ROODFRUIT (250 G) 100 G KRISTALSUIKER 1-2 EL COEBERGH BESSEN VERSE MUNTBLAADJES 1 BAKJE EETBARE BLOEMETJES OF DUNNE CHOCOLAATJES EXTRA NODIG: HANDMIXER BAKPLAAT MET BAKPAPIER KEUKENMACHINE IJSBOLLETJES- TANG 1. Verwarm de oven voor op 140°C. Breek de eieren en laat het eiwit voorzichtig in een schone, vetvrije kom lopen. De eidooiers wor- den niet gebruikt. Klop de eiwitten met de handmixer op de hoogste stand tot wit schuim, waar pieken op blijven staan. kloppend beetje bij beetje de suiker toe en blijf kloppen tot het eiwit stevig en taai wordt en gaat glanzen. 2. Schep het eiwit als een berg (doorsnede ca. Voeg al 5-20 cm) in het midden van de bakplaat en maak met een lepel vanuit het midden een holte, zodat het een ronde bak met een opstaande, wolkige rand wordt. Schuif de bak- plaat in het midden van de oven en verwarm de meringue 30 minuten. Schakel de oven uit en laat de meringue nog 2_2½ uur in de geslo- ten oven drogen. 3. Zet de meringue op een mooi platte schaal. Doe de bevroren bramen over in de keuken machine en strooi de suiker erover. Voeg de bessenlikeur toe. Meng alles op de hoogste stand tot een mooi egale sorbet. 4. Schep met de ijsbolletjestang bollen sorbe- tijs in de meringue. Garneer met muntblaadjes en bloemetjes of chocola. Serveer direct! Bevat p.p: 1680 kl/400 kcal, 4 g vet waarvan 1 g verzadigd, 82 g koolhydraten, 6 g eiwit en 4 g voedingsvezel 67 EK MARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties