DekaMarkt folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 18 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 1.1.2019 - 31.1.2019 - pagina 18 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 18 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 1.1.2019 - 31.1.2019. Pagina 18.
1 ... 18 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.1.2019 tot en met 31.1.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

PITA SHOARMA Hoofdgerecht - 4 personen 20 min. 3. Snijd ondertussen de rode ui in fijne rin gen en de tomaten in partjes. (+ 15 min. marineren 30 min. in de oven) 4. Verdeel de kip in het bakblik en bak 30 minuten in de oven. Heb je een grillstand op je oven? Bak de kip dan nog 2 minuten bovenin de oven onder de grill voor een extra knapperig resultaat 5. Verwarm de pitabroodjes en smeer ze in met wat knoflooksaus 4 PITABROODJES . 6 KIPPENDIJEN . SAP VAN EEN HALVE CITROEN . SHOARMA KRUIDENMIX PITA FALAFEL MET ZOETZURE KOMKOMMER EN TZATZIKI Hoofdgerecht - 4 personen 60 min 8 uur weken 1 RODE UI . HALVE KROP IJSBERGSLA, FUNGESNEDEN6. Leg de ijsbergsla en een paar partjes .2 TOMATEN . KNOFLOOKSAUS . EXTRA NODIG: BAKBLIK tomaat in het broodje en vul ze vervolgens met de kipshoarma. Maak af met knoflook- saus en rode uiringen 4 PITABROODJES 1,5 KOMKOMMER 20 ML WITTEWIJNAZIJN . 2 EL WITTE SUIKER 1 RODE UI IN RINGEN 5 GROTE EL GRIEKSE YOGHURT 1 KLEIN TEENTJE GEPERSTE KNOFLOOK . SAP VAN EEN HALVE CITROEN .EXTRA VERGINE OLIJFOLIE . PAAR TAKJES KORIANDER 125 G GEDROOGDE KIKKERERWTEN 1 UI Bevat p.p.: 1895 k)/ 453 kcal, 20 g vet waarvan 1g verza- digd, 36 g koolhydraten waarvan 36 g suiker, 29 g eiwit, 1. Verwarm de oven voor op 220 °C . Pak een bakblik en vet deze in met olie. 2. Snijd de kippendijen in reepjes. Doe ze in een grote kom en schenk het citroensap erbij. Doe de shoarmamix bij de kip, roer goed door elkaar en laat 15 minuten intrek ken İTEENTJE KNOFLOOK .1 TL KOMUNPOEDER 10 G GEHAKTE PETERSELIE 10 G GEHAKTE KORIANDER TL BAKPOEDER 2 EL BLOEM 1 LITER ZONNEBLOEMOLIE EXTRA NODIG: KEUKENMACHINE 1. Doe de kikkererwten in een kom met ruim water en laat 8 uur weken. Giet na 8 uur af en doe ze samen met de ui, knof- look, specerijen en kruiden in een keuken- machine en maal tot een dikke pasta. Let op: deze hoeft niet glad te zijn, stukjes geven juist textuur aan de falafel. 2. Schep het mengsel in een kom en doe hierbij de bakpoeder, bloem en wat zout. Meng alles goed door elkaar, maak er balle- tjes van en zet in de koelkast. 3. Maak de zoetzure komkommer door 1 komkommer in plakjes te snijden. Doe deze in een grote kom. 4. Verwarm de wittewijnazijn met suiker op laag vuur tot de suiker is opgelost. Zodra het mengsel is afgekoeld giet je het bij de komkommer. Zet in de koelkast. 5. Maak nu de tzatziki door een halve kom kommer te schillen en te raspen boven eern kom. Knijp het vruchtvlees boven de goot steen uit. Doe terug in een kom en schep de Griekse yoghurt, de knoflook en het citroensap erdoorheen. 6.Breng op smaak met extra-vergine olijf olie, zwarte peper en grof zeezout. 7. Giet de zonnebloemolie in een stevige MAR

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties