DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 14 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 14 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 21.3.2019 - 21.4.2019. Pagina 14.
1 ... 14 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 21.3.2019 tot en met 21.4.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

BAGEL NO-TUNA SALADE BAGEL HAZELNOOTPASTA brunch 4 personen 15 min. EN AARDBEIEN BAGEL MET DILLE ROOM-BAGEL MET SPINAZIE EN KAAS EN GEROOKTE ZALM brunch 4 personen 15 min. GEBAKKEN EI brunch 4 personen 15 min. brunch-4 personen - 15 min 200 G KIKKERERWTEN 1 STENGEL BLEEKSELDERIU 1 GRANNY SMITH APPEL 50 GRAM WALNOTEN GRAM VERS 4 BAGELS -50 G HAZELNOTEN ·250 G AARDBEIEN 100 G HAZELNOOT 1 CITROEN 01 RODE UI 1 KOMKOMMER .200 E SPINAZIE 1V2 TEENTJE KNOFLOOK 1 NORIVEL 1EL KAPPERTJES 4 EL VEGANAISE (BIV, REMIA MAY 1 EL SOJASAUS 1TL MOSTERD CHOCOLADEPASTA 4 EL GERASPTE PARMEZAANSE KAAS 2 EL ROOMBOTER 100 G VERSE ROOMKAAS 50 G PARMEZAANSE KAAS -100 G ZUIVELSPREAD 200 G GEROOKTE ZALM 1. Snijd de bagels horizontaal doormidden. Rooster beide zij- den in 2-4 minuten goudbruin . Snijd de bagels horizontaal in het broodrooster of 3 mn didden. Rooster beide zij- ten in een voorverwarmde den in 2-4 minuten goudbruin . Rooster in een hete, droge in het broodrooster of 3inu koekenpan de walnoten. Hak tenin een voorverwarmde oven op 180°C. SNUFJE CAYENNEPEPER 2. Rooster de hazelnoten in een hete, droge koekenpan. Hak bord. 1. Giet de kikkererwten af, spoel onder de kraan en laat uitlekken grof en laat ze afkoelen op een 2. Rasp de helft van de schil van 2. Verhit de koekenpan met de citroen. Halveer en pers het 1eetlepel boter en roerbak de sap uit de citroen 3. Pel de rode ui en snijd in fln geslonken. Breng de spinazie op bord. in een vergiet. Prak de kikke 3. Snijd het kroontje van de erwten in een kom met een vork aardbeien en halveer ze. spinazie ongeveer tot het is Bestrijk de onderste helf terdunne halve ringen. Schaaf smaak met zout en versgemalen n. 2. Snijd een stengel bleekselderij de bagels met hazelnoot- in fijne blokjes. Schil de appel, chocoladepasta. Verdeel de snijd de helft in plakjes en deaardbeien erover en bestrooi met de dunschiller of kaas- schaaf dunne linten van de komkommer. Meng in een kom pan in een vergiet en druk het vocht uit de spinazie. doormidden. Rooster beide zij- het broodrooster of 3 minuten rest in fijne blokjes. Pel de ui en met de gehakte hazelnoten. de rode ui met de komkommer 3. Snijd de bagels horizontaal de knoflook fijn. Voeg toe aan van 4 g verzadigd, 56 g koolhydraten de dille fijn. Meng de zui- den in 2-4 minuten goudbruin in in de lengte tweemaal door kererwten. Voeg de kappertjes snijd in dunne halve ringen. Hak en het citroensap. Hak de helft Bevat p.p: 1971kl/471 kcal, 21 g vet waar- velspread met dille en citroen- 3. Rol het norivel op en knip het waarvan 19 g suikers. 12 g eiwit, 1g zout en 6 g voedingsvezel een 180°C. 4. Verwarm de rest van de boter in de koekenpan en breek de 4. Bestrijk alle bagelhelften met het zuivelspreadmengsel. Beleg de onderste helften met gerookte zalm en verdeel de komkommerlinten en de rode ui erover. Garneer met de dille. Leg de bovenste helften er Knip vervolgens de slierten in kleine stukjes boven de kom kik- eieren er voorzichtig boven, laat toe. Meng met de veganaise en sojasaus. Breng op smaak met mosterd, citroenrasp en het sap van een halve citroen. Voeg een snufje cayennepeper en eventu eel zout naar smaak toe. de dooier heel. Bak de eieren op zacht vuur zodat het wit alleen stolt, maar niet bruin wordt. Bevat pp 1515 ki/362 kcal,12 g vet waar 5. Bestrijk de onderste helft van van 5 g verzadigd, 44 g koolhydraten d bagels met roomkaas. Beleg waarvan 6 g suskers, 16 g eiwit, 2 g zout elke bagel met spinazie en 4. Snijd de bagels horizontaal doormidden. Rooster beide zij- den in 2-4 minuten goudbruin in het broodrooster of 3 minuten in een voorverwarmde oven op bestrooi met de walnoten. Leg de spiegeleieren erop en breng op smaak met peper. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Leg de bovenste helft van de bagel 5. Beleg de onderkant van de Bevat p.p: 2383 kl/569 kcal, 33 g vet waarvan 14 g verzadigd, 41 g koolhydra ten waarvan 4 g suikers. 24 g eiwit, 2 g no-tunasalade en leg de boven Bevat p p: 1678 kl/401 kcal, 1l g vet waar- waarvan 11g suikers. 13 g eiwit, 2 g zout en 14

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties