DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 36 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 36 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 36 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 21.3.2019 - 21.4.2019. Pagina 36.
1 ... 36 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 21.3.2019 tot en met 21.4.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

PAASKRANS ontbijt/brunch- 6 personen-15 min. ZOETE EI-MUFFINS ONTBIJTBURGER ontbijt/lunch-4 personen - 20 min 1 DOOSJE CHERRYTOMATEN ontbijt/brunch 12 stuks 20 min. 10 PLAKJES KATENSPE (LANGWERPIGE PLAKKEN) 75 G GRUYERE 5 EIEREN 1 CM VERSE GEMBER 4 EL BASTERDSUIKER 100 ML SLAGROOM 1TL VANILLEAROMA -250 G AARDBEIEN 4 EL PISTACHENOOTJES GEZOUTEN . 2 EL GRANAATAPPELPITJES . EXTRA NODIG: HANDMIXER, MUFFINVORM MET 12 HOLTES, 12 PAPIEREN MUFFINVORM 100 G FIJNE PREI (1 DE BESTE) 1 BLIKJE CROISSANTS 6 STUKS . 2 EL AMANDELSCHAAFSEL «EXTRA NODIG: BAKPLAAT MET BAKPAPIER ·ITL HONING . 1 AVOCADO 4 LICHT MEERGRANENBOLLEN 100 G GEWASSEN SPINAZIE I. Verwarm de oven voor op 180·C. Snijd 4 plakjes katenspek in reepjes en rasp de 1. Verwarm de oven voor op 175 'C. Splits de gruyère. Klop de eieren los in een komeneieren en klop met een handmixer de dooi- houd 2 eetlepels ei apart. Breng op smaak ers met de suiker tot ze bleek en luchtig 1. Halveer de cherrytomaten. Schil en rasp met peper en zout 2. Smelt de boter in een koekenpan en bak erdoor 4 van de prei 1 minuut op hoog vur Schenk het ei erbij en verwarm op middel een grote, vetvrije kom stijf. Schep het dooi- 5 minuten. Voeg de sojasaus, honing en hoog vuur al roerend tot het stolt, maar nog ermengsel er voorzichtig door. Doe in elke 2 eetlepel limoensap toe en laat nog zien. Schep de slagroom en vanillearoma dember. Pers de limoen uit. Verhit 1 eet- lepel olie in een koekenpan en roerbak de 2. Klop met een handmixer de eiwitten intomaten en gember met 1 eetlepel water holte een papieren muffinvormpje. Verdeel 1minuut zachtjes pruttelen. Breng op smaak 3. Snijd de plakjes croissantdeeg los en leg over de holtes van de muffinvorm en bak in met peper en eventueel zout. Schep uit de op een met bakpapier beklede bakplaat in 10 minuten in de oven gaar en luchtig. een cirkel met de lange punten naar buiten. 3. er ondertussen de aardbeien en hak tot gebruik. Duw waar de korte kanten elkaar overlap de pistachenootjes grof. Neem de eimuffins2. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Klop pen het deeg aan. Leg op elke lange puntuit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Ze de eieren los in een kom en voeg de bosui een plakje katenspek. Schep de reepjes zullen inzakken, maar dat is normaal. katenspek door het roerei en schep in een 4. Verwijder voorzichtig de papieren muffin 3. Verhit de rest van de olie in een koeken cirkel op het deeg. Bestrooi met de kaas en vormpjes en verdeel over elke muffin wat pan en schenk het eimengsel erin. Bak de vouw de buitenste deegpunten eroverheen. aardbeien, pistachenootjes en garneer met omelet met de deksel op de pan op laag 4. Bestrijk de krans met het achtergehouden de granaatappelpitjes. Serveer direct. ei. Strooi het amandelschaafsel over de krans en bak in 15 minuten in de oven goud-gkoohydraten waarvan 5 g suikers, S g ewit, o g zoutken. bruin en gaar. Serveer direct en garneer met eng voedingsvezel de achtergehouden preiringen. Bevat pp: 1563 ki/373 kcal, 25 g vet waarvan 12 g verza digd, 20 g koolhydraten waarvan 4 g suikers, 15 g eiwit pan in een kom en laat de tomatenjam staan toe. Breng op smaak met peper en zout. vuur in 3 minuten gaar. Laat uit de pan op een snijplank glijden en verdeel in vier stuk- Bevat pp: 53 k/123 kcal, 8 g vet waarvan 3 g verzadigd. 4. Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in lange repen. Snijd de brood- jes open en beleg achtereen volgens met de spinazie, huttenkase, omelet, avocado en tomatenjam. Dek af met de bovenkant en Bevat p.p 170l ki/406 kcal 23 g vet waarvan 4 g verza digd, 29 g koolhydraten waarvan 11 g suikers, 17 gewit 36

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties