DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 62 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 21.3.2019 - 21.4.2019 - pagina 62 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 62 ... 73
DekaMarkt-aanbieding - 21.3.2019 - 21.4.2019. Pagina 62.
1 ... 62 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 21.3.2019 tot en met 21.4.2019. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

HET BESTE VAN HET LAND PAPRIKAREGENBOOGTAART VEGETARISCH hoofdgerecht 4 personen 25 mi MIHOENSALADE MET PAPRIKA hoofdgerecht-4 personen- 15 min. GEGRILDE PAPRIKATERRINE VEGETARISCH 30 min. oventijd)( 45 min. wachttijd) 250 G MIHOEN 3 PAPRIKA'S (GEEL EN ORANIE) 4 PAPRIKA'S (GEEL, ORANJE, ROOD, GROEN) -150 G GEWASSEN SPINAZIE 1 BAKJE KORIANDER * ½ BAKJE MUNT -250 G COCKTAILGARNALEN 2 LIMOENEN 3 EL VISSAUS 2 TL BRUINE SUIKER 8 PAPRIKA'S (ROOD, ORANE, GEEL) 400 G ROOMKAAS NATUREL 75 G PIJNBOOMPITTEN 1BOS BOSUI, FIJNGESNEDEN 1 BAKJE BASILICUM, FIUNGESNEDEN 1 TL CHILIPOEDER 2 EL KAPPERTJES EXTRA NODIG: BAKPLAAT MET BAKPAPIER CAKEBLIK 200 G CREME FRAICHE 1TL GEMALEN KORIANDER 150 G FETA . 6 PLAKJES HARTIGETAARTDEEG (ONTDOOID 4 EL SEROENDENG 1 KLEINE RODE UI 2 EL EXTRA VIERGE OLUFOLIE .2 EL BALSAMICOAZIJN EXTRA NODIG: METALEN TAARTVORM O 28 CM MET UITNEEMBARE BODEM (INGEVET) 4 GROTE IJSBERGSLABLADEREN 1. Doe de mihoen in een ruime kom en schenk er kokend water over zodat deze onderstaat. Dek af met een bord en laat I. Verwarm de oven voor op 220 ℃ Halveer de paprika's en leg met de snijkant naar bene- den op een met bakpapier beklede bakpl 1. Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd 2. Halveer ondertussen de paprika's, verwi Rooster de paprika's 30 minuten in de oven. de boven- en onderkanten van de paprika's der de steelaanzet en zaadlijsten en snijd Doe de paprika's in een ruime kom. Dek af met en bewaar deze. Verwijder de zaadlijsten en het vruchtvlees in heel dunne reepjes. Pluk e bord en laat 15 minuten staan snijd het vruchtvlees in repen vanc d blaadjes van de koriander en snijd de meter. Snijd de spinazie fijn. 2. Klop de eieren los met de crème fraiche in reepjes. Halveer de garnalen in de lengte goudbruin. Laat afkoelen op een bord. en koriander. Verbrokkel de feta erboven en 3. Rasp voor de dressing de groene schil van 3. Meng de chilipoeder, 2/3 van de pijnboom- schep met de spinazie door het eimengsel. de limoenen en pers de vruchten uit. Meng pitten, de fijngesneden basilicum, bosui en de Breng op smaak met peper en zout 3. Bekleed de taartvorm met de plakjes deeg en druk de naden aan. Schenk het eimengsel erin en verdeel de reepjes papri koud stromend water. Laat goed uitlekken verdeel de gele paprika's over de bodem. Zorg ka op de snijkant in grote cirkels erover. Bak en meng de dressing, paprika, koriander- de taart net onder het midden van de oven steeltjes en-blaadjes, munt en garnalen 2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten steeltjes fijn. Snijd de blaadjes van de munt het sap en rasp met de vissaus en suiker Laat de suiker helemaal oplossen. 4. Giet de mihoen af en spoel kort onder kappertjes door de roomkaas. Verwijder het 4. Bekleed het cakeblik met huishoudfolie en dat de hele bodem bedekt is. Verdeel de helft van het roomkaasmengsel erop en leg de oranje paprika erop. Eindig achtereenvolgens met de rest van de roomkaas en de rode paprika. Dek af met huishoudfolie en laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. 5. Stort vlak voor serveren de terrine op een snijplank. Garneer met een paar blaadjes basi- licum en de rest van de pijnboompitjes. Lekker erdoor. Verdeel de mihoensalade over de 4. Snijd voor de salsa de onder-en bovenijsbergslabladeren en garneer met de kanten van de paprika's in kleine blokjes en seroendeng. snipper de ui. Meng met de olijfolie en Bevat p.p:1482 kl/354 kcal, 5 g vet waarvan 3 g verza alsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de taart. en waarvan 8 g suikers, 16 g eiwit. Bevat pp: 2338 kl/S58 kcal, 36 g vet waarvan 17 g verza digd. 34 g koolhydraten waarvan 9 g suikers. 21 g eiwit, TIjn pittig Voeg dan een fijingesneden rode peper toe. evat pp1234/28 kcal. 2 Bevat pp: 1123 kl/268 kcal, 21 g vet waarvan Il g verzadigd. 9 g koolhydraten waarvan 7 g suikers, 8 g eiwit, 1g zout en The Collection Viognier Domaine Estienne rosé Coteaux 62

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties