DekaMarkt folder - 14.4.2019 - 18.4.2019 - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG

DekaMarkt folder - 14.4.2019 - 18.4.2019 - pagina 22 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 22 ... 25
DekaMarkt-aanbieding - 14.4.2019 - 18.4.2019. Pagina 22.
1 ... 22 ... 25

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 14.4.2019 tot en met 18.4.2019. We hebben 24 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 24. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

COTE DU BOEUF MET GEROOSTERDE GROENTEN hoofdgerecht -4 personen - 25 min +45 min. oventijd) .1 BOS BOSPEEN, GESCHILD .2 RODE UIEN, IN PARTEN 8 EL OLIJFOLIE 1 CÔTE DU BOEUF (TUSSEN 1A 1,5 KOG) (OP KAMERTEMPERATUUR) 1COURGETTE .1 PAKJE ASPERGETIPS 50 G ZONNEBLOEMPITJES 0,5 TL KOMIJN 1 TEEN KNOFLOOK . 20 G KORIANDER .2 EL AZIJN . EXTRA NODIG: RUIME OVENSCHAAL 1. Verwarm de oven voor op 150 °C. Halveer de bospeen in de lengte. Leg de bospeen en ui in een ovenschaal en schep om met 1 eetlepel olijfolie, peper en zout. 2. Bestrooi de côte du boeuf met peper en zout. Verhit 2 eetlepels olijf- olie in een koekenpan en bak het vlees in 10 minuten rondom bruin. Leg op de groenten in de ovenschaal en bak (afhankelijk van de dikte van het vlees) in 25 30 minuten medium. Neem de schaal uit de oven en laat het vlees op een bord onder alumin umfolie 15 minuten rusten. 3. Verhoog de oventemperatuur naar 200 °C. Snijd de courgette in de leng- te in kwarten en verwijder de zaad- lijst. Snijd in stukken van 5 cm. Voeg de aspergetips en courgette toe aan de bospeen en ui en rooster nog 15 minuten in de oven. Schep regel- matig om. 4. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de zonnebloem pitten en komijn 2 minuten. Pureer samen met de knoflook, koriander, azijn en de rest van de olijfolie in een hoge beker tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout. 5. Snijd het vlees in plakjes, leg op de groenten en besprenkel met de dres- sing Lekker met gebakken aardappels. Bevat p.p: 3524 kl/842 kcal, 57 g vet waarvan 18 g verzadigd, 10 g koolhydraten waarvan 6 g sui- kers, 71 g eiwit, 2 g zout en 4 g voedingsvezel DEKA MARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties