DekaMarkt folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 14 ... 37
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 14.
1 ... 14 ... 37

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 37 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 37. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

DINER GEBAKKEN GAMBA’S MET SAFFRAANMAYONAISE Maal een beetje zout samen met groene kruiden zoals dille of rozemarijn fijn in de keukenmachine en strooi dit kruidenzout over de gamba’s voor een extra feestelijk effect. Gebakken gamba’s met saffraan­ mayonaise Knapperige kerstsalade met eendenborst voorgerecht 6 pers. - 40 min. voorgerecht – 6 pers. – 20 min. GLUTENVRIJ voorgerecht 6 pers. - 30 min. (+ 12 min. oventijd) • 2 COURGETTES • 1 CITROEN • 8 EL EXTRA VIERGE OLIJFOLIE • 1 POT GEROOSTERDE PAPRIKA IN KNOFLOOK MARINADE • 1 TL PAPRIKAPOEDER GEROOKT ZOET • 5 GR SAFFRAAN • 8 EL MAYONAISE MET CITROEN • 500 GR REUZEGARNALEN (DIEPVRIES, ONTDOOID) • 1 TEEN KNOFLOOK • 1 BAKJE TUINKERS • 4 EENDENBORSTFILETS (À 200 GR) • 6 MANDARIJNEN • 1 VENKEL • 2 EL CHINESE 5-KRUIDENPOEDER • 2 CM VERSE GEMBER • 1 TEENTJE KNOFLOOK • 1 ½ EL BALSAMICOAZIJN • 2 ½ EL EXTRA VIERGE OLIJFOLIE • 2 STRONKJES SLATRIO • 50 GR GEBAKKEN UITJES • EXTRA NODIG: DUNSCHILLER, IJSBLOKJES, RASP 1. Halveer de courgettes in de lengte en verwijder met een lepeltje de zaadlijsten. Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller lange linten. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de courgette met het sap en rasp van de citroen, 4 el olijfolie, peper en zout. Laat 10 minuten marineren. 2. Verwijder ondertussen de zaadjes uit de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Meng met het paprikapoeder, 2 el knoflookmarinade uit de pot, 2 el olijfolie, peper en eventueel zout. 3. Laat de saffraan 3 minuten weken in 2 el lauw water. Meng het saffraanvocht met de mayonaise. 4. Pel de garnalen, maar laat het staartje zitten. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen 3 minuten. Pers de laatste minuut de knoflook boven de pan uit en bak mee. Breng op smaak met peper en zout. 5. Verdeel een zesde van de courgettelinten, een zesde van de paprikareepjes en een zesde van de saffraanmayonaise om en om in drie hoopjes in een cirkel op een bord. Leg op elk toefje saffraanmayonaise een gebakken gamba met het staartje omhoog. Garneer met een zesde van de tuinkers. Maak zo nog 5 borden. 1. Laat de eendenborst op kamer­ temperatuur komen. Snijd de boven- en onderkant van de mandarijnen. Snijd de schil van het vruchtvlees en snijd de partjes los. Vang het sap op. Halveer de venkel en verwijder de harde kern. Schaaf flinterdunne plakjes van de venkel en leg tot gebruik in water met ijsblokjes. 2. Snijd de vetlaag van de eendenborstfilets kruislings in. Wrijf rondom in met 5-kruidenpoeder en peper. Bak de eendenborstfilets in een hete koekenpan zonder boter of olie op de vetzijde. Bak, wanneer de vetlaag smelt, de eendenborstfilet op hoog vuur in ongeveer 8 minuten rosé en de vetlaag krokant. Laat rusten onder aluminiumfolie. 3. Schil en rasp de gember. Pers de knoflook uit en meng met de gember, het sap van de mandarijnen, balsamicoazijn, olie, zout en peper tot een dressing. 4. Was de sla en scheur het blad klein. Laat de venkel uitlekken en meng in een kom met de sla en de dressing. Verdeel de salade over 6 borden en leg er de partjes manda­ rijnen op. Snijd de eendenborst in dunne, schuine plakken en leg op de salade. Bestrooi met gebakken uitjes. 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Teken op het bakpapier 6 sterren, vul deze met de kaas. Bak in 12 minuten goudbruin in de oven. Neem de kaaskletskoppen uit de oven en laat helemaal afkoelen. 2. Snijd ondertussen de aubergines in plakken van een halve cm en bestrooi met peper, zout en baharat. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de helft van de plakken aubergine 8 minuten op middelhoog vuur. Keer halverwege. Neem uit de pan en herhaal met de rest van de plakken aubergine. Laat iets afkoelen en snijd in blokjes van een halve cm. 3. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Doe knoflook, driekwart van de basilicum, de rest van de olijfolie, rodewijn­ azijn, peper en zout in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde kruidenolie. 4. Meng de aubergine, tomaat, bosui met tweederde van de kruidenolie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 6 borden met behulp van de kookring. Garneer met de kaaskletskopjes, de rest van de basilicum en de rest van de kruidenolie. Bevat p.p: 1790 kJ/428 kcal, 31 gr vet waarvan 11 gr verzadigd, 11 gr koolhydraten waarvan 6 gr suikers, 26 gr eiwit, 1 gr zout en 2 gr voedingsvezel Bevat p.p: 1017 kJ/243 kcal, 20 gr vet waarvan 6 gr verzadigd, 7 gr koolhydraten waarvan 5 gr suikers, 7 gr eiwit, 1 gr zout en 3 gr voedingsvezel Bevat p.p: 1713 kJ/410 kcal, 30 gr vet waarvan 4 gr verzadigd, 12 gr koolhydraten waarvan 11 gr suikers, 20 gr eiwit, 2 gr zout en 2 gr voedingsvezel 26 Auberginetartaar WIJNTIP Macon Villages WIJNTIP Château de Calebret Bordeaux 2016 • 100 GR GERASPTE OUDE KAAS • 2 AUBERGINES • 2 EL BAHARAT KRUIDEN • 1 TEENTJE KNOFLOOK • 4 TOMATEN • 20 GR BASILICUM • 3 BOSUITJES • 8 EL OLIJFOLIE • 1 EL RODEWIJNAZIJN • EXTRA NODIG: BAKPLAAT, BAKPAPIER, KOOKRING Ø 7 CM WIJNTIP Willowglen Pinot Grigio 27

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties