DekaMarkt folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 20 ... 37
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 20.
1 ... 20 ... 37

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 37 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 37. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

BORREL TIP Bestrooi de rivierkreeftjes met zwart sesamzaad. Hartige s’mores borrelhapje - 6 pers. - 10 min. (+ 10 min. oventijd) • 1 ROL VERS BLADERDEEG • 1 EI • 2 EL ZWART SESAMZAAD • 125 GR GEITENKAASPLAKKEN HONING • 1 TL GEDROOGDE TIJM • 6 PLAKKEN RAUWE HAM • EXTRA NODIG: BAKPLAAT, BAKPAPIER, UITSTEEKVORM Ø 5 CM 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei los. Steek 24 rondjes van Ø 5 cm uit het bladerdeeg en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de helft van de bladerdeegrondjes met het ei en bestrooi met het sesamzaad. Bak 5 minuten in de oven. 2. Halveer ondertussen met een scherp mes de geitenkaas­ plakken overdwars. Neem de bakplaat uit de oven en beleg 38 de bladerdeegrondjes zonder sesamzaad met de geitenkaas en tijm. Bak alles nog 5 minuten in de oven. 3. Halveer ondertussen de plakjes rauwe ham. Neem de bakplaat uit de oven, beleg de geitenkaas met de ham en dek af met de rest van de bladerdeegrondjes. Serveer direct. Bevat p.p: 1278 kJ/306 kcal, 21 gr vet waarvan 11 gr verzadigd, 17 gr koolhydraten waarvan 3 gr suikers, 11 gr eiwit, 1 gr zout en 1 gr voedingsvezel WIJNTIP Volle smaak van rijp rood fruit, aangenaam soepel en licht romig. Ideaal bij pastagerechten, rood vlees en pittige kaas. Tour Caret Merlot Grand Reserve Rodekoolgazpacho GLUTENVRIJ borrelhapje - 6 pers. - 30 min. • 100 G RIVIERKREEFTJES • 1 RODE UI • 1 TEENTJE KNOFLOOK • 2 TOMATEN • 1 PAK RODEKOOL MET APPELTJES (DIEPVRIES, 450 GR) • 15 GR BASILICUM • 1 TL KANEELPOEDER • 1 TL KRUIDNAGELPOEDER • 200 ML BIETENSAP • 40 ML BALSAMICOAZIJN • 100 ML EXTRA VIERGE OLIJFOLIE • EXTRA NODIG: BLENDER, 6 (WHISKEY) GLAZEN, 6 MIDDELGROTE TAPASPRIKKERS 1. Spies de rivierkreeftjes aan 6 tapasprikkers en bewaar koud tot gebruik. Pel de ui en snijd grof. Pel de knoflook. Snijd de tomaten in kwarten. Meng de ui, knoflook en tomaten met het blad van de basilicum (houd 6 blaadjes achter voor garnering), het kaneelpoeder en de kruidnagel. Meng het bieten­ sap met de balsamicoazijn. 2. Vul de blender met een kwart van de bevroren rodekool en vul tot de helft met het tomatenmengsel. Schenk hier genoeg bietensap bij om fijn te kunnen blenden. Herhaal tot alle groenten met het bietensap zijn fijngemalen. 3. Voeg terwijl de blender draait, druppelsgewijs de olijfolie toe voor een mooie binding. Breng de gazpacho op smaak met zout en versgemalen peper. 4. Snijd het basilicumblad in dunne reepjes en strooi over de gazpacho. Schenk de koude gazpacho in glazen. Steek er het rivierkreeftspiesje in en serveer. Bevat p.p: 951 kJ/227 kcal, 17 gr vet waarvan 2 gr verzadigd, 12 gr koolhydraten waarvan 10 gr suikers, 5 gr eiwit, 1 gr zout en 3 gr voedingsvezel WIJNTIP Gatao Vinho Verde Rosbiefrolletjes Pompoen-cranberrypaté GLUTENVRIJ VEGANISTISCH borrelhapje - 6 pers. - 15 min. borrelhapje - 6 pers. - 45 min. (+ 1 uur wachttijd) • 1 EL MIERIKSWORTEL • 2 EL ITALIAANSE KAASSNIPPERS • 2 EL GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN • 100 GR ROOMKAAS • 12 PLAKJES GEBRADEN ROSBIEF • 20 GR RUCOLA 1. Meng de mierikswortel, kaassnippers en pijnboom­ pitten door de roomkaas en breng op smaak met peper en zout. Vouw de plakken rosbief in de lengte dubbel. 2. Leg op elk plakje rosbief een schepje van het roomkaasmengsel en leg de rucola er in bosjes overdwars op. Rol de plakken rosbief op, zodat de rucola eruit steekt. Bestrooi met versgemalen peper. Bevat p.p: 683 kJ/163 kcal, 11 gr vet waarvan 6 gr verzadigd, 1 gr koolhydraten waarvan 1 gr suikers, 13 gr eiwit, 1 gr zout en 0 gr voedingsvezel WIJNTIP Deze Chianti uit Toscane heeft een robijnrode kleur, een intense en karakteristieke geur, de smaak is aangenaam droog, harmonisch met noten van pure chocolade en zwarte kersen. Arciano Chianti Riserva 2015 • 200 GR POMPOENBLOKJES • 100 GR RODE LINZEN • 300 ML GROENTEBOUILLON VAN TABLET • 85 GR WALNOTEN • 50 GR ZONGEDROOGDE TOMATEN • 1 TL UIENPOEDER • 1 TL GEROOKT PAPRIKAPOEDER • 1 CM GEMBERWORTEL • 2 TL RODEWIJNAZIJN • 3 EL OLIJFOLIE • 3 EL CRANBERRYCOMPOTE • EXTRA NODIG: BLENDER, PATEVORM OF WECKPOTJES 1. Breng de pompoen met de linzen en de bouillon aan de kook en laat in 15 minuten op laag vuur gaar koken. Laat 30 minuten afkoelen. 2. Hak de walnoten grof, maar houd er een paar over ter garnering. Snijd de zon­ gedroogde tomaten in reepjes, schil en rasp de gember. 3. Doe het pompoen-linzenmengsel, de walnoten, tomaten, gember, azijn en olijfolie in de blender en maal tot een gladde puree. Breng op smaak met peper en zout. Schep in een patévorm of weckpotjes en laat 1 uur opstijven in de koelkast. 4. Verwarm ondertussen de cranberrycompote met 1 el water en roer los. Verdeel over de paté. Decoreer met de overgebleven walnoten en eventueel met wat tijm. Serveer met crackers of toast. Bevat p.p: 1081 kJ/258 kcal, 14 gr vet waarvan 2 gr verzadigd, 22 gr koolhydraten waarvan 12 gr suikers, 7 gr eiwit, 1 gr zout en 5 gr voedingsvezel WIJNTIP I am Pinot Noir 39

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties