DekaMarkt folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 26 ... 37
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 26.
1 ... 26 ... 37

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 37 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 37. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

DESSERTS Caramel carrotcake nagerecht –12 pers. – 30 min. (+ 35-45 min. oventijd) • 265 GR BOTER • 750 GR SUIKER • 6 EIEREN • 225 GR ZELFRIJZEND BAKMEEL • 1/2 TL BAKSODA • 2 TL KOEK- EN SPECULAASKRUIDEN • 1 SINAASAPPEL • 300 GR WINTERWORTEL • 200 GR WITTE CHOCOLADE • 150 GR ONGEZOUTEN HAZELNOTEN • 150 GR ROZIJNEN • 400 GR POEDERSUIKER • 200 GR ROOMKAAS NATUREL • 2 EL HONING • EXTRA NODIG: HANDMIXER, BLOKRASP, SPRINGVORM, ZEEF, Ø 24 CM, BAKPLAAT, BAKPAPIER 1. Verwarm de oven voor op 165 °C. Klop in een kom met de handmixer 250 gr boter en 300 gr suiker luchtig. Voeg de eieren 1 voor 1 toe, tot deze geheel zijn opgenomen. Zeef het zelfrijzend bakmeel met baksoda en speculaaskruiden boven de kom en schep om tot een beslag. 2. Rasp de oranje schil van de sinaasappel. Rasp de winterwortel grof. Hak de chocolade fijn. Hak de helft van de hazelnoten grof. Spatel de chocola, gehakte noten, rozijnen, sinaasappel­rasp, wortel en een snufje zout door het beslag. 3. Vet de bakvorm in met de resterende boter en bekleed de bodem met bakpapier. Schep het beslag in de bakvorm en strijk glad. Bak de taart in 35 - 45 minuten gaar en laat afkoelen in de springvorm. 4. Zeef de poedersuiker in een kom en voeg de roomkaas toe. Meng met een handmixer op lage snelheid door elkaar. Mix vervolgens nog 3 minuten op 50 hoge snelheid voor een gladde, luchtige crème. Zet tot gebruik in de koelkast. 5. Vul een steelpan met de resterende 450 gr suiker en 150 ml water en breng op laag vuur aan de kook. Voeg de honing toe en verwarm de karamel tot deze lichtgeel kleurt. Zet het vuur uit en laat de karamel goudbruin worden. (Pas op: heet!) Giet de karamel op een met bakpapier beklede bakplaat en laat zo dun mogelijk uitvloeien door de bakplaat schuin te houden. Bestrooi gelijk met de helft van de hazelnoten. Wacht tot de karamel hard is en trek voorzichtig het bakpapier eraf. Breek in schotsen door er met de achterkant van een pollepel op te slaan, of het van 10 cm hoogte terug op de bakplaat te laten vallen. 6. Snijd de taart halverwege door om twee lagen te krijgen. Smeer de helft van de crème tussen de twee lagen, en verdeel de andere helft over de bovenkant van de taart. Steek de karamelschotsen in de taart en bestrooi met de rest van de hazelnoten. Kook de cover Bevat p.p: 3939 kJ/941 kcal, 40 gr vet waarvan 20 gr verzadigd, 134 gr koolhydraten waarvan 120 gr suikers, 10 gr eiwit, 1 gr zout en 3 gr voedingsvezel 51

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties