DekaMarkt folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 29 ... 37
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 29.
1 ... 29 ... 37

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 37 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 37. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

DESSERTS Stoofperen­ tiramisu Mini sneeuwman cheesecake nagerecht - 8 pers. - 30 min. (+ 2 uur wachttijd) nagerecht - 6 pers. - 25 min. (+ 60 min. wachttijd) • 1 KG STOOFPEREN (GIESER WILDEMAN) • 500 ML RODE PORT • 200 GR SUIKER • 4 KRUIDNAGELS • 1 KANEELSTOKJE • 250 ML SLAGROOM • 500 GR MASCARPONE • 10 BASTOGNE ORIGINAL • 100 ML STERKE KOFFIE • 1 EL CACAOPOEDER • EXTRA NODIG: HANDMIXER 1. Schil de peren, snijd in kwarten en verwijder de klokhuizen. Doe met de port, 50 gr suiker, kruidnagels en het kaneelstokje in een pan en breng aan de kook. Laat 45 minuten zachtjes koken, tot de peren gaar zijn. Laat de peren in het kookvocht afkoelen. 2. Klop met de handmixer de slagroom met de rest van de suiker stijf. Voeg de mascarpone toe en klop in 5 minuten tot een stevige crème. 3. Verdeel de koeken over de bodem van een diepe schaal en besprenkel met de koffie. Snijd de stoofperen in partjes en verdeel over de koek. Besprenkel met 4 el van het kookvocht. Schep de mascarponecrème erop en strijk glad. Laat afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi vlak voor serveren met de cacaopoeder. TIP Heb je niet zoveel tijd? Gebruik dan kant-en-klare stoofperen. Bevat p.p: 3027 kJ/723 kcal, 44 gr vet waarvan 28 gr verzadigd, 58 gr koolhydraten waarvan 51 gr suikers, 7 gr eiwit, 0 gr zout en 3 gr voedingsvezel GLUTENVRIJ nagerecht– 6 pers. – 20 min. (+ 20 min. oventijd) • 2 PAKKEN OREO’S CLASSIC • 50 GR BOTER (KAMERTEMPERATUUR) • 200 GR MONCHOU • 100 GR GRIEKSE YOGHURT • 2,5 EL POEDERSUIKER • 190 GR CHOCOLADEPINDAROTSJES WIT • 1 ZAK MARSHMALLOW (265 G) • 1 SET DECORATIESTIFTEN (CHOCOLADE PUUR, MELK, WIT EN KARAMEL) • 15 GR ROZEMARIJN TAKJES • EXTRA NODIG: KEUKENMACHINE, HANDMIXER, 6 BREDE GLAZEN, 6 COCKTAILPRIKKERS • 5 EIEREN • 50 GR SUIKER • 1 VANILLESTOKJE • 450 ML SLAGROOM • 250 GR POEDERSUIKER • 1 EL KANEEL • 100 GR RIETSUIKER • 125 GR BRAMEN • EXTRA NODIG: HANDMIXER, THERMOMETER, 6 OVENBESTENDIGE SCHAALTJES Ø 10CM, OVENSCHAAL, BAKPAPIER, CREME BRULEE BRANDER 1. Maal de koekjes fijn in de keukenmachine of in een theedoek met de deegroller. Smelt in een steelpan de boter, schep door de koekkruimels en verdeel over 6 glazen. Druk met een lepel aan tot een heuvelachtig landschap. 2. Klop de MonChou en 1 el poedersuiker met de handmixer glad door de yoghurt. Houd 6 pindarotsjes apart. Hak de resterende pindarotsjes zeer fijn en schep door het MonChoumengsel. Verdeel over de glazen en laat ten minste een uur opstijven in de koelkast. 3. Halveer 3 marshmallows. Stapel een hele, een halve en weer een hele marshmallow op elkaar en zet vast met een cocktailprikker. De bovenste marshmallow vormt het gezicht van de sneeuwman en teken er met de decoratiestift (puur en wit) ogen op. Maak met de karamelstift een puntige neus. Teken drie grote knopen op de buik met chocoladestift (melk). Knip 3 marshmallows in vieren en druk vast tegen het onderlijf als voeten. Zet vast met wat van de witte decoratiestift. Geef de sneeuwman armen met de chocolade decoratiestift. 4. Prik in elk glas een sneeuwman op de cheesecake en zet er een pindarotsje en een of twee boompjes van rozemarijn naast. Bestrooi met poedersuiker en serveer. 1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Splits de eieren. Klop met de handmixer de eidooiers en suiker luchtig. Halveer de vanillepeul in de lengte, schraap het merg eruit. Verwarm een steelpan met slagroom, vanille en een beetje zout op laag vuur. Giet al roerend met de garde de vanilleroom over de eidooiers. Schenk het mengsel terug in de pan en verwarm al roerend op laag vuur tot het mengsel warm is maar niet kookt (80 ˚C, gebruik een thermometer). 2. Schenk in ovenschaaltjes. Plaats in een ovenschaal en vul deze met heet water tot 1 cm onder de rand van de schaaltjes. Gaar 20 minuten in de oven. Neem uit het water en laat afkoelen. 3. Meng de poedersuiker met kaneel. Voeg 30 gr eiwit toe en kneed tot een deeg. Verdeel het deeg in balletjes ter grootte van een hazelnoot over een bord met bakpapier. Laat voldoende ruimte tussen de balletjes. Plaats 30-40 seconden in de magnetron op 800 watt. 4. Verdeel 1 el rietsuiker over de crème brulee en brand met een gasbrander tot karamel. Decoreer met de meringues en bramen. Bevat p.p: 2709 kJ/648 kcal, 39 gr vet waarvan 18 gr verzadigd, 61 gr koolhydraten waarvan 39 gr suikers, 11 gr eiwit, 1 gr zout en 3 gr voedingsvezel 56 Vanille crème brûlée met kaneelmerengue TIP Geen crème brûlée brander in huis? Smelt dan de suiker van de crème brûlée onder de hete ovengrill. Bevat p.p: 2468 kJ/590 kcal, 31 gr vet waarvan 19 gr verzadigd, 71 gr koolhydraten waarvan 70 gr suikers, 7 gr eiwit, 0 gr zout en 1 gr voedingsvezel Het ultieme kerstdessert! Met Koopmans mix voor Omgekeerde appeltaart bak je heel gemakkelijk een heerlijke tarte tatin. Heerlijk als dessert, warm uit de oven met een bolletje vanille ijs. Eenvoudig te bereiden en van te voren klaar te maken. Kijk voor meer informatie op koopmans.com. Dan ben je thuis.

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties