DekaMarkt folder - 1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

1.12.2019 - 31.12.2019 - NIET LANGER GELDIG *

1 ... 5 ... 37
DekaMarkt-aanbieding - 1.12.2019 - 31.12.2019. Pagina 5.
1 ... 5 ... 37

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van 1.12.2019 tot en met 31.12.2019. We hebben 37 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 37. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

VOOR CA. 70 STUKS Hartige croquembouche GOUGÈRES, KAASSAUS MAPLE BACON BITS MET EN Gougères (± 70 stuks) • 250 g boter • 250 ml melk • 250 ml water • 250 g bloem • snuf zout • 10 eieren • 250 g geraspte Beemster kaas, Oud 48+ Kaassaus • 50 g boter • 50 g bloem • 500 ml melk • 100 g geraspte Beemster kaas, Extra Belegen 48+ • snuf zout en peper de gougères is. Bak de gougères in 15-20 minuten in het midden van de oven goudbruin. Laat ze een beetje afkoelen op een rooster. de geraspte kaas toe. Blijf goed roeren. De saus is klaar zodra de kaas gesmolten is. Laat de saus een beetje afkoelen. Soesjestoren (croquembouche) maken Maak Gougères maken Verwarm de oven voor Maple bacon bits maken Snijd het ontbijtspek in kleine blokjes. Bak ze totdat ze knapperig zijn. Haal het vet uit de pan. Doe er een klein beetje maple syrup bij en bak nog 1 minuut mee. Laat de spekblokjes afkoelen en uitlekken op keukenpapier. Optioneel: vermaal de afgekoelde maple bacon bits in een keukenmachine tot een poeder. op 200 °C. Verwarm de boter, de melk en het water in een steelpan. Voeg de bloem en een snufje zout toe. Roer glad met een garde. Laat de bloem garen. Haal de pan van het vuur. Voeg al roerend met een pollepel één voor één de eieren toe. Voeg het tweede ei pas toe als het eerste ei is opgenomen. Voeg de kaas toe en meng goed. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe het deeg in een spuitzak. Spuit hiermee de gougères op het bakpapier. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte (± 3 cm) tussen Kaassaus maken Smelt de boter in een steelpan op een matig vuurtje. Laat de boter niet bruin worden. Voeg de bloem toe zodra de boter is gesmolten. Roer goed. Laat dit mengsel ongeveer 30 seconden bakken voordat je de melk toevoegt. Blijf goed roeren, terwijl je de melk beetje voor beetje toevoegt. Breng de bechamelsaus op smaak met wat zout en peper. Is de saus te dik? Voeg dan een beetje extra melk toe. Zodra je de gewenste dikte hebt, voeg je Maak ‘m vlak voor serveren af door de lauwe kaassaus erover te gieten en de peterselie en bacon bits erover te sprenkelen. Topping • 1 el ahornsiroop (maple syrup) • 120 g gerookt ontbijtspek, in plakjes • bosje peterselie, geplukte blaadjes zonder steel Extra nodig • aluminiumfolie Geen 18, geen alcohol. een stevige croquembouchekegel door aluminiumfolie te verfrommelen in een kegelvorm van ongeveer 30 cm hoog. Prik een prikker in de onderkant van een gougère en prik ‘m vast in de kegel. Begin onderaan en werk naar boven. Ga zo door totdat de hele kegel bedekt is.

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties