DekaMarkt folder - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

NIET LANGER GELDIG *

1 ... 14 ... 80
DekaMarkt-aanbieding. Pagina 14.
1 ... 14 ... 80

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Mexicaanse spruitjes met biefstuk binnen. Breng op smaak met peper en zout. Schep op een bord en laat onder aluminium- GLUTENVRIJ folie 5 minuten rusten. hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min. 3. Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spruiten en picadillokruiden 5 minuten. Voeg de mais, kaas, limoenrasp en -sap toe en roerbak 1 minuut. Breng op smaak met peper en • 350 GR SPRUITEN KLEIN • 300 GR CRISPY MAIS • 100 GR PARMEZAANSE KAAS •1 LIMOEN • 4 EL OLIJFOLIE • 250 GR BIEFSTUKPUNTJES • 2 EL PICADILLOKRUIDEN • 12 TACOSCHELPEN • 10 GR PETERSELIE zout. • 125 GR CRÈME FRAÎCHE • EXTRA NODIG: ALUMINIUM- 4. Snijd de biefstukpuntjes in reepjes en verdeel samen met de Mexicaanse spruitjes over de tacoschelpen. Garneer met de peterselie. Serveer met de crème fraîche en limoenpartjes. Lekker met jalapenopeper. FOLIE 1. Snijd de spruitjes in kwarten. Laat de mais uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas. Rasp de schil van de limoen, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in vier partjes. Bevat p.p: 2341 kJ/560 kcal, 30 gr vet waarvan 13 gr verzadigd, 35 gr koolhydra- ten waarvan 6 gr suikers, 32 gr eiwit, 2 gr zout en 8 gr voedingsvezel 2. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de biefstukpuntjes in 3 minuten rondom bruin en rosé van Colimore WIJNTIP Monepulciano D'Abruzzo 14 DEKAMARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties