DekaMarkt folder - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

NIET LANGER GELDIG *

1 ... 18 ... 80
DekaMarkt-aanbieding. Pagina 18.
1 ... 18 ... 80

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Rodekoolsteaks en zoete aardappelwedges met feta GLUTENVRIJ Laat je verrassen door deze overheerlijke rodekoolsteak hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. (+ 30 min. oventijd) • 800 GR ZOETE AARDAPPELEN •2 EL KRUIDENPASTA MADRAS (PATAKS) • 6 EL OLIJFOLIE •1 RODEKOOL • 100 GR FETA • ½ KOMKOMMER • 10 GR MUNT 2 EL RODEWIJNAZIJN • 150 GR YOGHURT GRIEKSE STIJL 10% • EXTRA NODIG: 2 BAKPLATEN, 2 VEL- LEN BAKPAPIER, RASP 1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd in wedges. Meng de kruidenpasta met de olijfolie en schep twee der- de door de aardappelen. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en breng op smaak met peper en zout. Rooster 30 minuten in de oven. Schep geregeld om. 2. Snijd ondertussen de kool van boven naar beneden in plakken van 1 cm. Laat de onderkant van de stronk eraan zitten, zodat de kool niet uit elkaar valt. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk met de rest van de kruidenolie en verkruimel de feta erover. Rooster in 15 - 20 minuten bij de aardappelen in de oven goudbruin en gaar. 3. Rasp ondertussen de komkommer op een grove rasp en laat uitlekken in een vergiet. Snijd de helft van de munt fijn en meng met de komkom- mer en rodewijnazijn door de yog- hurt. Breng op smaak met peper. 4. Neem de rodekool en zoete aard- appelen uit de oven en serveer met de yoghurtsaus. Garneer met de rest van de munt. Bevat p.p: 2237 kJ/535 kcal, 26 gr vet waarvan 8 gr verzadigd, 53 gr koolhydraten waarvan 21 gr suikers, 14 gr eiwit, 2 gr zout en 15 gr voe- dingsvezel WIJNTIP Ecobalance Chardonnay 18 DEKAMARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties