DekaMarkt folder - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

NIET LANGER GELDIG *

1 ... 34 ... 80
DekaMarkt-aanbieding. Pagina 34.
1 ... 34 ... 80

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

Lasagne met gegrilde groenten hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. (+ 35 min. oventijd) Gado gado met saté VEGETARISCH hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. • 150 GR WORTELJULIENNE • 2 TEENTJES KNOFLOOK •1 POT PASSATA BASILICO (700 GR) • 2 COURGETTES • 250 GR TEMPEH • 40 ML KETJAP MANIS • 3 EL SAMBAL MANIS • 4 EIEREN • 4 EL OLIJFOLIE • 3 PAPRIKA'S (OF EEN POT GEGRILDE PAPRIKA'S) • 1 ZOETE AARDAPPEL • 400 GR SPERZIEBONEN GEBROKEN • 2 EL ARACHIDEOLIE • (VOLKOREN) LASAGNEBLADEN (PAK, 250 GR) • 1 BOL MOZZARELLA • 200 ML KOKOSMELK EXTRA ROMIG (PAKJE) • 3 EL PINDAKAAS MET STUKJES PINDA • 75 G GRANA PADANO KAAS (STUK, 200 GR) • EXTRA NODIG: GRILLPAN, OVENSCHAAL, •1 KOMKOMMER RASP 1. Snijd de tempeh in kleine blokjes. Meng in een kom 2 el ketjap manis en 1 el sambal en 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de worteljulienne fijn en pel de knoflook. Verwarm een koekenpan met 2 el olijfolie en bak de wortel aan. Pers de knoflook erboven en bak 3 minuten. Voeg de passata toe en laat op laag vuur pruttelen. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. 2. Verhit de grillpan. Snijd de courgette over de lengte in plakken van een halve cm. Bestrijk met 1 el olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper. Grill de courgette 2 minuten per kant tot mooie grillstrepen ontstaan. Halveer de paprika, verwijder de stengel en zaadlijsten. Snijd de paprika in repen, bestrijk met 1 el olijfolie en grill ze in de grillpan 3 minuten per kant tot ze zacht zijn en grillstrepen ontstaan. 3. Snijd de mozzarella in dunne plakken en laat uitlekken op keukenpapier. Schep een derde van de passata in de ovenschaal, gevolgd door een derde van de lasagne- bladen. Verdeel de courgette erover. Dek af met een derde van de lasagnebladen, passata, een laag paprika, de laatste lasagne- bladen en eindig met de passata. Verdeel de mozzarella erover. Rasp de kaas. Strooi de grana padano kaas erxover en gaar de lasagne in 35 minuten in de oven. schep om met de tempeh. Kook de eieren in 7 minuten hard. Laat schrikken onder koud stromend water. 2. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Kook ze in water met zout in 8-10 minuten gaar. Blancheer de sperziebonen 7 minuten in kokend water beetgaar en spoel onder koud stromend water. 3. Verhit een koekenpan met 2 de olie en bak de tempeh in 5 - 8 minuten knapperig op middelhoog vuur. 4. Verwarm in een steelpan de kokosmelk met de pindakaas en de rest van de ketjap. Roer op laag vuur met de garde tot pinda- saus en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng pittig op smaak met sambal. 5. Halveer de komkommer in de lengte, schraap er met een theelepel de zaadlijsten uit. Snijd de komkommer in dunne boogjes. 6. Pel de eieren en halveer ze. Verdeel de sperziebonen met de zoete aardappel over kommen. Schep er de tempeh en de komkommer bij. Schenk de pindasaus bij de sperziebonen en leg het ei er op. Serveer met witte rijst. Maak van een alledaags gerecht ook eens een vegetarische variant Bevat p.p: 2038 kJ/487 kcal, 28 gr vet waarvan 8 gr verzadigd, 34 gr koolhydraten waarvan 20 gr suikers, Bevat p.p: 2563 kl/613 kcal, 23 gr vet waarvan 9 gr verzadigd, 68 gr koolhydraten waarvan 25 gr suikers, 28 gr eiwit, 2 gr zout en 11 gr voedingsvezel 21 gr eiwit, 2 gr zout en 10 gr voedingsvezel WIJNTIP Terrazzano Verdicchio WIJNTIP I Am pinot noir 34

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties