DekaMarkt folder - NIET LANGER GELDIG *

DekaMarkt folder

NIET LANGER GELDIG *

1 ... 59 ... 80
DekaMarkt-aanbieding. Pagina 59.
1 ... 59 ... 80

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van DekaMarkt, geldig van - tot en met -. We hebben 80 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van DekaMarkt heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 80. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan DekaMarkt? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

5 INGREDIËNTEN Drie heerlijke stamppotten die binnen een handomdraai op tafel staan! Zuurkoolstamppot met krokante geitenkaas Stamppot van gekaramelliseerde venkel en witte bonen Rucolastamppot met balsamicojus VEGANISTISCH GLUTENVRIJ hoofdgerecht - 4 pers. - 20 min. VEGANISTISCH GLUTENVRIJ VEGETARISCH hoofdgerecht - 4 pers. – 25 min. (+ 10 min grilltijd) hoofdgerecht - 4 pers. -15 min. • 800 GR KRUIMIGE AARDAPPELEN •1 BLOEMKOOL • 125 GR RUCCOLA • 3 EL CREMA DI BALSAMICO • 75 G OVEN ROASTED AMANDELEN • 3 BLIKKEN WITTE BONEN (À 330 G) •1 CITROEN •1 KG GESCHILDE ONGEKOOKTE • 3 TAKJES MUNT (50 G) AARDAPPELEN (ZAK, VERSAFDELING) • 500 GR ZUURKOOL • 175 G VEGETARISCHE SPEKCJES 2 VENKELKNOLLEN • 2 EL HONING • EXTRA NODIG: RASP, PUREESTAMPER • 50 G PANKO 1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in ruim • 125 GR ZACHTE GEITENKAAS • EXTRA NODIG: PUREESTAMPER, 1. Spoel de bonen in een vergiet onder water met zout. Snijd de bloemkool in OVENSCHAAL roosjes en voeg 8 minuten voor het einde van de kooktijd toe aan de aardappelen. 2. Hak de amandelen grof. Rooster ze in een hete, droge koekenpan en schud uit op een bord. Verwarm de koekenpan met eventueel wat achtergebleven zout van de amandelen opnieuw en voeg 2 el olijfolie en koud water en laat uitlekken. Verwarm een pan met 2 el olijfolie en verwarm de bonen 1. Verwarm de oven voor op grillstand, 180 °C. Kook de aardappelen in een pan met al roerend. Plet de warme bonen met de achterkant van een lepel of pureestamper tot een grove puree. Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Hak de blaadjes munt fijn. Breng de puree op smaak met citroensap, citroenschil en munt en houd ruim water en zout in 20 minuten gaar. Laat de zuurkool uitlekken en voeg na 10 minu- ten toe aan de aardappelen. 2. Verwarm een koekenpan met 2 el olie en bak de spekcjes in 4 minuten krokant. Giet de aardappelen en zuurkool af, bewaar een kopje kookvocht. Stamp de aardappelen en zuurkool grof en voeg eventueel wat kookvocht toe. Schep er de spekcjes door. 3. Verdeel de stamppot over de ovenschaal, verkruimel er de geitenkaas over en bestrooi met panko. Zet 10 minuten onder de grill totdat de geitenkaas bruin begint te kleuren en de laag krokant is. de crema di balsamico toe. Verwarm al roerend 2 minuten op laag vuur, voeg even- tueel 2 el water toe voor de juiste dikte. 3. Giet de aardappelen met de bloemkool af. Vang een kopje kookvocht op. Pureer de aardappelen en bloemkool eventueel met een beetje kookvocht tot een fijne puree. Schep er op het laatste moment de rucola door. Verdeel de rucolastamppot over 4 borden. Bestrooi met de gehakte aman- delen en verdeel er de balsamicojus over. warm. 2. Halveer de venkel, verwijder de harde kern en snijd in dunne plakken. Bak de venkel in een koekenpan met 2 el olijfolie op hoog vuur 5 minuten aan. Voeg de honing toe en laat karamelliseren. Schep twee derde deel van de venkel door de bonenpuree en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Verdeel de stamppot over 4 borden en verdeel er de rest van de venkel over. TIP Maak de stamppot extra smeuig met 100 ml kookroom light. TIP Deze stamppot is ook lekker met TIP Lekker met (vegetarische) braadworst op een koude avond! Voeg eventueel gepofte knoflook toe. veldsla. WIJNTIP Lizard Riesling WIJNTIP Codici rosso WIJNTIP Ecobalance merlot Bevat p.p: 1774 kJ/424 kcal, 16 gr vet waarvan 1 gr verzadigd, 51 gr koolhydraten waarvan 12 gr suikers, 14 gr eiwit, 1 gr zout en 11 gr voedingsvezel Bevat p.p: 1806 kJ/432 kcal, 11 gr vet waarvan 4 gr verzadigd, 59 gr koolhydraten waarvan 3 gr suikers, 20 gr eiwit, 3 gr zout en 12 gr voedingsvezel Bevat p.p: 1666 kl/398 kcal, 13 gr vet waarvan 2 gr verzadigd, 41 gr koolhydraten waarvan 12 gr suikers, 19 gr eiwit, 2 gr zout en 19 gr voedingsvezel 59 DEKAMARKT

DekaMarkt folders

Meest bekeken advertenties