WINTERS KNOFLOOK-KAASBROOD UIT DE OVEN
BORRELHAPJE – 8 PERS. – 10 MIN. (+ 15 MIN. OVENTIJD)
VEGETARISCH
Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak 50 gram walnoten grof
en ris de blaadjes van 10 gr verse tijm. Pers 3 tenen knoflook
uit en meng met 100 gr roomkaas naturel, 50 gr roomboter
op kamertemperatuur en 2 el honing. Halveer 200 gr cherrytomaten en snijd 2 afbakstokbroodjes over de lengte open.
Besmeer de stokbroodjes met het roomkaasmengsel en
verdeel 100 gr geraspte oude kaas erover. Leg de cherrytomaten
bovenop. Bak het borrelbrood op een met bakpapier beklede
bakplaat in 15 minuten goudbruin. Snijd voor het serveren in repen.
Bevat p.p: 1280 kJ/306 kcal, 18 g vet waarvan 9 g verzadigd, 26 g koolhydraten waarvan
7 g suikers, 9 g eiwit, 1 g zout en 2 g voedingsvezel
13