Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 32 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 32 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 32.
1 ... 32 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
Per persoon MAAND A G Spaghetti met paprika carbonara hoofdgerecht 4 pers. 15 min. 17 300 g spaghetti 100 g salamiplakjes (vleeswaar) 1 venkelknol 1 zak jonge bladsla met rucola (80 g) 3 el balsamico-dressing 1 pot geroosterde paprika (465 g) 6 eieren 2 el verse oregano, fijngehakt 100 g geraspte kaas extra nodig: blender of keukenmachine 1. Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar. (Bewaar wat kookvocht). Snijd de salamiplakjes in reepjes en bak ze in een hapjespan zachtjes knapperig 2. Snijd de venkel in dunne plakjes en meng ze in een schaal met de jonge bladsla en de dressing. 3. Giet de geroosterde paprika's af en pureer ze. Schenk de paprikapuree in een kom en breek de eieren erboven Voeg oregano, zout en versgemalen peper toe en schenk er een flinke soep- lepel pastakookvocht en het bakvet van de salami erbij. Klop alles met een gar de goed door elkaar 4. Giet de spaghetti af. Voeg het papri- ka-eimengsel al roerend toe en ver warm al roerend op zacht vuur tot de spaghetti omhuld is met een romige paprikasaus. Verdeel de salamireepjes en kaas erover. Serveer de spaghetti met saus P: 2730 KJ/650 KCAL, 30 G VET WAARVAN 12 G VERZA DIGD, 60 G KOOLHYDRATEN, 31 G EIWIT E WIJNTIP witte wijn, zoals Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi 32 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties