Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 34 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 34 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 34.
1 ... 34 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
OOK DE KIP STAAT OP HET MENU WOENSD AG Geroosterde kipfilet met rijst en spitskool hoofdgerecht - 4 pers. 20 min. glutenvrij lactosevrij 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el ras el hanout 3 el olijfolie 1 spitskool 1 rode ui, in partjes 125 g cherrytomaatjes gehalveerd 100 ml kokosmelk 1. Kook de rijst gaar volgens de aan- wijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilets overlangs doormidden, zodat het 4 dunne kipfilets worden Wrijf de kipfilets in met 2 eetlepel ras el hanout, wat zout en 1 eetlepel olijfolie. Bak de kip 10-12 minuten in een hete grillpan tot er mooi bruine strepen ontstaan en de filets door en door gaar zijn. 2. Snijd intussen de spitskool in 4 parten, verwijder de harde stronk en snijd de parten in brede repen. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een wok. Roer er 1/2 eetlepel ras el hanout door en roerbak de uipartjes en spitskoolrepen 3-4 minuten. Schep de tomaatjes erdoor en roer bak nog 2-3 minutern 3. Voeg kokosmelk toe en laat de spitskool nog 2-3 minuten zachtjes sudderen. Serveer de zilvervliesrijst met de spitskool en leg de geroos- terde kip erop. Per persoon 170 Tip van Dirk In plaats van kokos- melk kan je ook kip- penbouillon gebruiken. Het gerecht is dan niet meer gluten- en lacto- sevrij maar bevat wel minder vet. 0 KJ/610 KCAL, 21 G VET WAARVAN 7 G G KOOLHYDRATEN, 36 G EIWIT EN8 G ERZADIG VOEDINGSVEZEL WIJNTIP rode wijn, zoals Mon Clocher Côtes du Rhône 34 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties