Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 36 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 36 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 36.
1 ... 36 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
Weekmenu VRIJDAG Kabeljauw met kruidige aubergine hoofdgerecht 4 pers. 25 min. lactosevrilj 2 aubergines ● 5 el olijfolie 2 tenen knoflook, in plakjes 2 el kappertjes 1 bakje olijven, Italiamix (165 g) 2 el balsamicoazijn 200 ml gezeefde tomaten 1 zak diepvries kabeljauwfilet (540 g), ontdooid sap van '2 citroen 50 g bloem 1. Snijd de aubergine in blokjes van 2 cm en bak deze in een hap- jespan met 2 eetlepels olijfolie rond- om bruin. Bak de knoflookplakjes even mee. Schep de kappertjes, olij- ven, balsamicoazijn en gezeefde tomaten met wat zout en versgema- len zwarte peper erdoor. Laat dit 10-15 minuten zachtjes pruttelen. 2. Snijd de kabeljauw in 8-12 gelijke i stukken. Dep ze droog met keukenpa- pier en wrijf ze in met zout, peper en citroensap. Strooi de bloem op een bord en wentel de stukken vis erdoor 3. Verwarm 3 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de vis in 6-8 minu- ten mooi bruin en gaar. Keer halver- wege. Serveer de vis met de aubergi ne ernaast. Lekker met tagliatelle. OP VRIJDAG VİSDAG SNEL EN MAKKELIJK BEVAT P.P: 1955 KJ/465 KCAL, 29 G VET WAARVAN 4 G VERZA- DIGD, 19 G KOOLHYDRATEN, 30 G EWIT 5 G VOEDINGSVEZEL WIJNTIP rosé, zoals Comensal Garnacha Shiraz 36 Dirk

Dirk folders

Meest bekeken advertenties