Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 46 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 46 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 46.
1 ... 46 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
Lunc Paprikasoep met bloemkooltabouleh lunch 4 pe Groenebonensalade met geroosterde tomaat en abdijkaas Omelet met geroosterde groenten 2 cocktailtomaten 1 kleine bloemkool 1 el verse oregano, fijngehakt 2 el bladpeterselie, fijngehakt 1/2-1 el citroensap glutenvri eget 250 g sperziebonen 200 g snijbonern 200 g diepvriestuinbonen 6 cocktailtomaten 1 teen knoflook 2 tl ras el hanout 1 el verse oregano, heel fijngehakt el verse tijm, fijngehakt 1 courgette, in schuine plakken 1 rode puntpaprika, in brede repen 250 g kastanjechampignons /2 el milde paprikapoeder 200 g kipfilet 600 ml kippenbouillon 150 g abdijkaas extra nodig: staafmixer 1 el wittewijnazijn 1 zak jonge bladsla (80 g) 1. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de -75 g geraspte kaas zaadjes. Snijd het vruchtvlees in piepkleine1 el boter blokjes. Snijd het bovenste laagje van de roosjes van de bloemkool met een groot scherp mes op 3-4 mm. Doe deze korreltjes uit en roer de ras el hanout, oregano en in een kom en schep de tomaatblokjes met de oregano en peterselie erdoor. Druppel er ken en paprikarepen erdoor. Rooster de citroensap en 1 eetlepel olijfolie over en voeg courgette en paprika in een hete grillpan bnen in nog 5 minuten beetgaar. Ze moeten wat zout en peper toe. Laat de tabouleh even mooi bruin en gaar. Schep regelmatig om nog wel knapperig zijn staan 2. Snipper intussen de ui en snijd de papri ka's in blokjes. Verwarm 1 eetlepel olijfolie het restant van het oliemengsel in de in een soeppan en fruit de ui en paprika 2-3 minuten op zacht vuur. Strooi er papri kapoeder over en voeg de bouillon toe Kook alles in 10 minuten zachtjes gaar 3. Pureer alles tot een glad gebonden soep. met de geraspte kaas. Smelt de boter in wrijf ze in met zout, versgemalen peper en Voeg zo nodig nog wat zout en versgemalen een koekenpan en schenk het eimengse eetlepel olijfolie. Rooster de kipplakken in een peper toe. Serveer de soep met een flinke lepel tabouleh in het midden. Lekker met ver len, schuif steeds het reeds gestolde ei se kaasstengels BE 1. Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook ze 5 minuten in een pan met ruim kokend water. Snijd intussen de snijbonen schuin in stukken van 3 cm. Voeg de snijbo nen en tuinbonen aan de sperziebonen toe Breng opnieuw aan de kook en kook alle 1. Pers de teen knoflook boven een kom olijfolie erdoor. Schep de courgetteplak- 2. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste snijvlak naar boven in een braadslede. Strooi de tijm met wat zout en peper over de snijvlak ken en druppel er 1 eetlepel olijfolie over. Schuif de braadslede onder het hete grillelement en rooster de tomaten in 4-6 minuten gaar 3. Snijd de kipfilet schuin in 8-12 plakken en met een spate 2. Schep intussen de champignons door kom. Schep de geroosterde groenten in een diep bord en rooster de champignons op dezelfde manier 3. Klop in een andere kom de eieren los erin. Laat het ei op matig hoog vuur stol hete grillpan of koekenpan in 6-8 minuten mooi bruin en gaar. Snijd de abdijkaas in blokjes 4. Spoel de bonen in een vergiet onder koud stromend water om het kookproces te stop pen en laat ze uitlekken. Meng in een kom een dressing van azijn, 2 eetlepels olijfolie en wat zout en peper. Schep de bonen en de jon ge bladsla er luchtig door. Schep de salade over borden en leg de plakken kip en tomaten erop. Strooi tot slot de blokjes abdijkaas naar het midden en laat het nog vloeibare ei langs de rand uitvloeien. Bak tot de omelet bovenop nog net iets vochtig is en de onderkant lichtbruin 4. Verdeel de geroosterde courgette en paprika op één helft van de omelet en schep hierop de champignons. Vouw de andere helft van de omelet erover. Lekker met volkoren vloerbrood 5 KJ/130 KCAL, 8 G VET WAARVAN 1 G VERZADIGD, 9 G YDRATEN, 3 G EIWIT EN 5 G VOEDINGSVEZEL Bloemkoolrijst Bloemkoolrijst is een snel alternatief voor de bloemkool in de Pak 400 gram 1.79 BE 5 KJ/325 KCAL, 24 G VET WAARVAN 9 G VERZADIGD, 8G BE HYDR 0 KJ/400 KCAL, 26 G VET WAARVAN 8 G VERZADIGD, 11 G K 6 G EIWIT EN9 G VOEDINGSVEZEL KOOLHYDRATEN, 18 G EIWIT EN 2 G VOEDINGSVEZEL

Dirk folders

Meest bekeken advertenties