Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 57 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 57 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 57.
1 ... 57 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
1 de Beste in vlees Ken je ons 1 de Beste huismerk al? Kwaliteitsproducten voor de beste prijs. En nu ook verkrijgbaar binnen ons vleesassortiment. Van boterzachte biefstuk en entrecote tot malse kippendijen, alles wordt door onze slager zelf geselecteerd de Beste de de Beste de de Uit eigen Slage Uit eigen Slage Uit eigen Slagerý Speklapjes en aubergine van de barbecue hoofdgerecht- 4 personen 10 min. 30 min. marineren VERTROUWDE KWALITEI T 10-12 min. op de barbecue VOOR DE BESTE PRIJS 2 tenen knoflook 1 volle el verse gember, geraspt 1 el paprikapoeder 100 ml gezeefde tomaten 3 el Japanse sojasaus 4 el neutrale olie 1 pak 1 de Beste speklappen (6 stuks, 720 g) 2 aubergines 1. Pers de tenen knoflook uit ern voeg gember, paprikapoeder, wat zout, versgemalen zwarte peper, gezeefde tomaten, sojasaus en olie toe. Roer alles tot een marina- de. Schenk de helft van de marina de in een kommetje. Wentel de speklappen door de marinade en laat ze tenminste 30 minuten mari neren 2. Snijd vlak voor het barbecueën de aubergines in de lengte in vie- ren en bestrijk ze royaal met de rest van de marinade. Leg de speklappen en aubergines op de barbecue en rooster ze in 10-12 minuten bruin en gaar, keer regelmatig. Lekker met een rijstsa- lade. de Best Uit eigen Slagerij 1 de Beste speklappen BEVAT PP: 2590 KJ/620 KCAL, 33 G EIWIT, 50 G VET WAARVAN 16 G VERZADIGD, 8G KOOLHY EN4G Dirk 57

Dirk folders

Meest bekeken advertenties