Dirk folder - 20.8.2018 - 30.9.2018 - pagina 59 - NIET LANGER GELDIG

1 ... 59 ... 73
Dirk-aanbieding - 20.8.2018 - 30.9.2018. Pagina 59.
1 ... 59 ... 73

Blader voor de nieuwste aanbiedingen door deze folder van Dirk, geldig van 20.8.2018 tot en met 30.9.2018. We hebben 72 pagina's met de huidige weekacties, waar u de beste producten uit de categorie Hypermarkten en supermarkten kunt vinden. De folder van Dirk heeft kortingen op meer dan 0 producten, zodat u zeker weten de beste aanbieding krijgt voor uw aankoop! Als u geld wilt besparen op uw volgende winkelbezoek aan Dirk, vergeet dan niet om door de complete folder te bladeren van pagina 1 tot en met pagina 72. Op deze pagina vindt u aanbiedingen {leaflet-7-products-page}. Wilt u slim shoppen en geld besparen tijdens uw volgende winkelbezoek aan Dirk? Zorg er dan voor dat u onze nieuwste weekfolders met geweldige prijzen en kortingen in de gaten houdt. Bezoek Uw Folder elke dag om zeker te weten dat u alle geweldige aanbiedingen van uw favoriete detailhandelaars ziet.

 
 
1de Beste Gegrilde biefstuk met rodepeperboter hoofdgerecht 4 personen 30 minuten 1 uur wachten 1 sinaasappel 1 kleine rode peper 125 g zachte gezouten roomboter 1 teen knoflook HET BESTE 1 el verse peterselie, heel fijngehakt 4 1 de Beste biefstukken, op STUKJE RUNDVLEES kamertemperatuur 1 el balsamico-azijn 2-3 el olijfolie 1. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd er 4 plakken af. Halveer de peper en verwijder de zaadjes. Hak de peper fijn. Doe de boter in een kom en pers de knoflook erboven uit. Roer de rode peper, peterselie en 1 eetlepel sinaasappelrasp erdoor. Schep de boter in een dik ke reep op een stuk plasticfolie wikkel het folie rond de boter en draai het folie aan beide uiteinden stevig aan. Laat de boter in de koelkast in 1 uur stevig worden. 2. Wrijf de biefstukken eerst in met zout en versgemalen peper en dan met balsamico-azijn en olijf olie. Laat de biefstukken zo een kwartiertje liggen. Snijd intussern de rodepeperboter in plakjes 3. Rooster de biefstukken in een hete grillpan in 4-6 minuten mooi bruin (van binnen rosé) en leg op een bord. Leg op elke biefstuk 1 of 2 plakjes boter. Lekker met frieten en een kleurige salade de Beste Uit eigen Slagerij 1 de Beste biefstuk PER PERSOON: KJ/ 465 KCAL, 32 G EIWIT, 35 G VET WAARVAN 18 G VERZADIGD, 5 G KOOLHYDRATEN EN 1 G VOEDINGSVEZEL Dirk 59

Dirk folders

Meest bekeken advertenties